bebeğim hayatının ilk 50 gününü yoğun bakımda geçirdi. dolayısıyla emziremedim ve orda biberona alıştı. sağıp sütümü veriyordum biberonla besliyorlardı. çıkınca da emmedi haliyle, ben de eski usul devam ettim, sağıp biberonla besliyordum hep. 3,5 aylık olana kadar sıkıntı yoktu ama o sıra aynı döneme gelen birkaç sıkıntı oldu, sütüm azaldı, mama vermeye başlamak zorunda kaldım, mamayı sevmedi, ağzında pamukçuk oldu, canı yandığı için yemek istemedi, yediğini kustu, doktorlarımız hep tekrar tekrar denememi söyledi ben de zorladım ister istemez, artık ondan mı tiksindi bilmiyorum, şimdi 6 aylık, ne mama ne ek besin hiçbirşey yemek istemiyor. bende zorlamak alışkanlık haline geldi, onda reddetmek. şimdi işe de başlayacağım, bakıcı böyle uğraşmaz deli olucam. normal bebekler açım diye ağlar benimki biberonu görünce ortalığı yıkıyor. lütfen akıl verin gerçekten çıldırmak üzereyim. bir ara uyutup besledim şimdi uykuda bile yemek istemiyor. yoğurt, meyve suyu, çorba ne girse ağzına tükürüyor. çok çaresizim...