Bebek Beslenmesi bebeğim yemiyor yardım lütfen

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

arzuuzun

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
14
0
16
Ardahan
bebeğim 3.5 aylık ne beni emiyor nede mamayı alıyor çıldırıcam şimdi 40 cc aldı 3 saat oldu hala almıyor elini emmeye çalışıyor gülüyor konuşmaya çalışıyor ama bişey yemiyor lütfen yardım ben ne yapıyım

Canım , Merhaba;
Öncelikle panik yapmamaya çalış , aynı şeyleri bende yaşadım. İlk olarak bebeğini ayağında saalla uyku haline geçsin öyle emzir ki bebeğin daha küçük.4-5 saatte bir uyur. Sonra emzirdiğim yeterli değil diyorsan çay kaşığı ile dene yavaş yavaş sütü. Ama panik yapma. Sütünü çoğalt . Su iç suyu hiç ihmal etme. Benm kızım 12 aylık ve şimdi mem mem dediğim zaman hemencecik yanımda bitiyo. SEN SAKİN OL , PANİKLE YAKLAMŞA BEBİŞE. yazdıklarım umarım işine yarar...

walla ben zamanında idrar , kaka akla ne gelirse hepsinin tahlilini yaptırdım. Bebeklern bazılarında bu dönem olurmuş maalesef :((

Back