canım ben de senin gibi düşünüyordum ve ısrar etmiyordum ama gel gör ki bu ay kilo almayı bırak, 150 gr da kilo vermiş 7 aylık kızım...yani acıkmayan bebek acıkmıyor işte, acıksa bile iki kaşık yiyip doyuyor...ee zaten kilosu çok değildi, bir de üstüne daha da zayıflamış, n'aparsın stres yapmazsın da...çok zormuş bu işler çook...insanın yüreği parçalanıyor bebeğini zayıf zayıf görünce...bebeğim 10 aylık ve kolay kolay yemeğe ağzını açmıyo. babaannesi ve büyükbabası oyalayarak ve 2-3 saatte biz zorla yedirdikleri için reddetmeye iyice alıştı. ben geçen ay kızım reddettiği anda "tamam git" deyip yürütecine koyuyordur, acıktığı zaman ağzını sonuna kadar aça aça geliyodu yerimseniben midesi küçülür diyolar ama ben yine de açlıktan ölmeyeceğini tahmin ettiğim için hiç ısrar etmiyorum.bi zaman sonra kendi acıkıp açıyo ağzını. ben mi çok rahatım siz mi gereğinden fazla üzülüyosunuz acaba arkadaşlar kaydirigubbakcemile3
ben de yemek yüzünden delirecek olanlardanım.sinirlerim yıprandı,pedagoğa götürücem artık.8,5 aylık ve sabak kahvaltı yapıyo bi de yogut,tamam.ne mama ne anne sütü ne başka bişi.24 saat içinde yediği sadece bu kadar.bol bol su içiyor,o şişiriyor midesini.ağlıyor su diye.vermesem ayrı bi dert.
:çok üzgünüm:8 aylık bebeğim var ve yemek yemiyor ne yapabilirim bana yardımcı olun:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?