Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Premature Bebeklerbebeğim yediğinin bi miktarını çıkarıyo ne yapsam bunu engelliyemiyom niçin olabilir
bebeğim şuan düzeltilmiş 1 ay 4 günlük ve mamayla besleniyor çok az da anne sütü emiyo ama bu ara her beslenemeden sonra yediğinin 3-5 cc sini çıkarıyo hazmetmeden beslenemden yaklaşık 5dk sonra yerine koyduktan sonra ve şuan 3800gr ilk başta günde 40 -50 gr falan alırken şimdi 20gr ıgünde zor alıyo yada almıyo çok moralim bozuluyo acaba üşütüyomuyum anlamıyom bu ihtimalde çok az ama çaresini bulamıyom aynı durumu yaşıyan yada deneyimi olanlar bilgilendirirse sevinirim
cnm bebekler zaten günlük 20 gr alması gerekio üzülme cnm eğer günlük alıyorsa hiç düşünme çıkarmasıda normal benimki hergün kusuyor aylık 650 gr alıyorsa tmm cnm
Canım aynı sorunu ilk zamanlar yaşadık bizde, besledikten sonra gazını çıkartırken yada yatırdıktan sonra azcık azcık çıkartırdı omuzları hep ıslanırdı her gittiğimde sordum gazını iyi al diyordu doktorlar. Israrla sordum reflü olabilir mi diye evet olabilir ama kilo alımını etkilemediği için kendiliğinden geçer büyüdükçe dediler , öylede oldu yediğini çıkarmıyor artık ama bazen ağzından su geliyor salya gibi bir de kilo alımı da zaten yavaşlıo bebekler büyüdükçe..
çıkardığı şey direk mamamı yoksa ekşimiş sütmü eyer ekşimiş sütse yediyinin fazlasını çıkarıyo derdi bana doktor ben 4 ay olana kadar hep yüzüstü yatırdım ki her beslenmeden sonra illaki çıkarıyodu ama az ama çok fakat her seferinde bakardım ekşimiş süt gibi çıkarırdı hani halk tabiriyle peynir yapmış derlerya bebekler kendi kilolarını bulunca kilo alımıda yavaşlıyo bi zaman sonra doktorunuza sor istersen ilk zamanlarda insan panik oluyo
fizyolojik reflü diyorlar buna dr.lar canım, eğer kilo alımı aylık olması gerektiği gibi ise sorun yok..zamanla düzeliyor, dert etme canım..
benim bebeğim 7 aylık olana dek kustu..hem de 3-5 cc değil bayağı bayağı kusuyordu..ama 7. ayında bitti çok şükür..
çokk teşekkürler mamayı çürütmeden çıkarıyo 3-5cc bazen bunu uyanıksa yatmamışsa bir sonraki beslenmeye yakın zamanda bile 2. defa yine yapıyo ablam fazlasını kusuyodur diyo ama yinede içim rahat değil gözüm üstünde kalyo çıkarıcak çıkardı diye biide ben 3.5 kg oluncaya kadar pirematil kullandım sonra pireaptamile geçtik pirematilde kabızdı sürekli pireaptamilde nerdeyse her beslenmeden sonra altına yapıyodu kilosu da az artınca sma yı denedim onuda sevmedi şimdi similacı kullanıyom ama oda kabız etti ve işte bu mamaları deneme süresince oldu yoksa pirematilde böyle bir sorunumuz yoktu kusunca ta kusardı hatta yanında bi top peynir yapardı ama bu böyle değil acaba mamalarmı yaptı diyorum sizce???????
genelde bebekler kusar benım bı kızımda öle hep kusardı bu ay ıyıyız kılo alımı ıyıyse dert etme ve cok sık mama degısturme .......bırınde kal benım dr cok kusunca ılaç verdı kusmayı azaltı ama cok olyunca gerek duydu gerekırse sende dr a slor acıl şıfa ınş canım