- Konu Sahibi azrayagmur
-
Meleğini tekrar nasip eder Rabbim inş en yakın zamanda.
Allah yardımcın olsun, sabır versin.
Her zaman Şahİt olsum
gerÇekten her Şerde hayır vardır bu bİr gerÇek
rabbİm bİlİr en doĞru ve hayırlısını
İnŞallah tez zamanda gelİr kuzucuĞun
canım benim yaa seni o kadar ii anlıyorumki 2 sene önce bende meleğimi kaybettim 25 haftalık doğdu ve 3 gün dayanabildi yanına gittiğimde Rabbim yanına aldı kızımı bizden daha çok sevmiş dedim tesellisi yok ama avunmaya çalıştım 9 ay sonra yine hamile kaldım ve şu an bir oğlum var Rabbim sana da sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah meleklerimizi de şefaatçimiz eylesin inşallah :teselli:
bu inançlı duruşundan dolayı tebrik ediyorum seni
bu bilinçte olman bile büyük bi lütuf senin için
dilerim tez zaman da imtihanın sona erer ve Rabbim sana hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eder
Bu güzel gecede senin icinde bir dua etmek istiyorum , allahim en kisa zamanda güzel bir evlat versin ve onu kucagina almak nasip olsun canim sana
inşallah hayırlısıyla şu qecenin hürmetine hamile kalırsın hayırlısıylaaaa
Çok zor şeyler yaşamışsınız çok zor günler geçirmişsiniz.
Rabbim büyük bu çekilenlerin mükafatını eminim alacaksınızdır.
Evlat sahibi olabilmek için ettiğiniz tüm dualar kabul olsun işallah Bir an önce meleğinize kavuşmanız dileğimle
Çok geçmiş olsun.. Yaşadıklarınız kolay değil..
İnşallah rabbim bu mübarek aylarda yeniden meleğinize kavuşturur.
Herşey daha güzel olur.
geçmiş olsun rabbim şu mübarek günlerde meleğinizi tekrar size gönderir inşallah
:çok üzgünüm:canım ya o kadar üzüldüm ki ama süşrettigin için beterin beteri oldugunu bilmende çok güzel dualarım emin olseninle inşlh sende güzel prensesine yada aslan gibi ogluna kavuşursun ALLAHIM nasip eder,.,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?