bebeğim yaşasaydı 4 aylık olacaktı

azrayagmur

Mucizemi Bekliyorum...
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2010
442
0
296
İstanbul
Geçen sene bugünlerde bebeğimin varlığını duymuştum yine kandildi. En kutsal günde taşımaya başlamıştım. Ama bebeğimin kalbininin atmasına yardımcı olamadım. 8. haftada saat sabah 5 de vücudumun titremesiyle uyandım. bebeğim benle vedalaşmaya gelmiş öyle diyorum. bir parça kan ayırıveriyor sizi, bütün hayalleriniz, annelik duygularınız bacaklarınızın arasından akıp gidiyor. doktorum 3 ay bekle tekrar anne olacaksın dedi, bende bu 3 ayı psikologla atlatabilirim dedim ve depresyon hapları kullanmaya başladım 3 ayın sonunda hapları bırakmak istedim ama malesef izin verilmedi ve kürtajdan sonraki 7 ayımda günleri saya saya ilaçlarımı bıraktım. Şubat ayında jinekolog doktoruma gittim ve hamile kalmak istediğimi söyledim smear testi yaptı ve rahim ağzında kanser virüsü taşıdığım haberi verdi. Ağladım, ilk defa isyan ettim herkesin bebeği var benim neden hep engelim var diye sonra pişman oldum Allah dağına göre kar verirmiş çok şükür ki beterini yaşamadım. patolojiler , testler, krioterapi derken 40 gün önce rahim ağzı kanser virüsümden kurtuldum. Belki şuan hamileyim belki değilimdir ama Allahıma şükürler olsun sapasağlam dimdik ayaktaym ve MUCİZEMİ BEKLİYORUM.

Meleğini tekrar nasip eder Rabbim inş en yakın zamanda.
Allah yardımcın olsun, sabır versin.

Her zaman Şahıt olsum
gerÇekten her Şerde hayır vardır bu bır gerÇek
rabbım bılır en doĞru ve hayırlısını
ınŞallah tez zamanda gelır kuzucuĞun

Her zaman Şahİt olsum
gerÇekten her Şerde hayır vardır bu bİr gerÇek
rabbİm bİlİr en doĞru ve hayırlısını
İnŞallah tez zamanda gelİr kuzucuĞun

dediğin çok doğru her şerde bir hayır var. zaten bebeğim doğsaydı problemli bebek olarak dünyaya gelecekti. Allah verdiği acının tesellisinide öyle verdi... kuzucuğumu bekliyorum bakalım ne zaman gelecek

canım benim yaa seni o kadar ii anlıyorumki 2 sene önce bende meleğimi kaybettim 25 haftalık doğdu ve 3 gün dayanabildi yanına gittiğimde Rabbim yanına aldı kızımı bizden daha çok sevmiş dedim tesellisi yok ama avunmaya çalıştım 9 ay sonra yine hamile kaldım ve şu an bir oğlum var Rabbim sana da sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah meleklerimizi de şefaatçimiz eylesin inşallah :teselli:

bu inançlı duruşundan dolayı tebrik ediyorum seni
bu bilinçte olman bile büyük bi lütuf senin için
dilerim tez zaman da imtihanın sona erer ve Rabbim sana hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eder

Bu güzel gecede senin icinde bir dua etmek istiyorum , allahim en kisa zamanda güzel bir evlat versin ve onu kucagina almak nasip olsun canim sana

canım Allah verdiği acının tesellisinide vermiş çok şükür. oğlunun acısını göstermesin hep güzel günlerine tanık olursun inşallah. Desteğin için teşekkür ediyorum

Teşekkür ederim AMİNNNNNNN canım çok güzel yazmışsın. Dilerim zeynepcim bu imtihan çabuk biter. inan ki 1 yılda çok yoruldum.

Bu güzel gecede senin icinde bir dua etmek istiyorum , allahim en kisa zamanda güzel bir evlat versin ve onu kucagina almak nasip olsun canim sana

çok duygulandırdın beni canım. İnanıyorum ki duan gerçek olacak dün gece bende yatakta herkes için dua ettim. sağlıklı bir bebeğim olsun yeter

Çok zor şeyler yaşamışsınız çok zor günler geçirmişsiniz.
Rabbim büyük bu çekilenlerin mükafatını eminim alacaksınızdır.
Evlat sahibi olabilmek için ettiğiniz tüm dualar kabul olsun işallah Bir an önce meleğinize kavuşmanız dileğimle

Çok geçmiş olsun.. Yaşadıklarınız kolay değil..
ınşallah rabbim bu mübarek aylarda yeniden meleğinize kavuşturur.
Herşey daha güzel olur.

Çok geçmiş olsun.. Yaşadıklarınız kolay değil..
İnşallah rabbim bu mübarek aylarda yeniden meleğinize kavuşturur.
Herşey daha güzel olur.

geçmiş olsun rabbim şu mübarek günlerde meleğinizi tekrar size gönderir inşallah

Kızlar siz beni ağlatacaksınız.Bu güzel dualarınızı Allah kabul etsin inşallah. pazar günü regl olmazsam bu zor sınavın ilkini atlatmış olucam. dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Allah sizlerinde dualarını kabul etsin canlarım sağolun :Saruboceq:

:çok üzgünüm:canım ya o kadar üzüldüm ki ama süşrettigin için beterin beteri oldugunu bilmende çok güzel dualarım emin olseninle inşlh sende güzel prensesine yada aslan gibi ogluna kavuşursun ALLAHIM nasip eder,.,

canım çok teşekkür ederim. Allahım dualarımı kabul etti şuanda hamileyim ve daha 1 hafta önce öğrendim inşallah bebeğime kavuşabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…