- Konu Sahibi azrayagmur
Geçen sene bugünlerde bebeğimin varlığını duymuştum yine kandildi. En kutsal günde taşımaya başlamıştım. Ama bebeğimin kalbininin atmasına yardımcı olamadım. 8. haftada saat sabah 5 de vücudumun titremesiyle uyandım. bebeğim benle vedalaşmaya gelmiş öyle diyorum. bir parça kan ayırıveriyor sizi, bütün hayalleriniz, annelik duygularınız bacaklarınızın arasından akıp gidiyor. doktorum 3 ay bekle tekrar anne olacaksın dedi, bende bu 3 ayı psikologla atlatabilirim dedim ve depresyon hapları kullanmaya başladım 3 ayın sonunda hapları bırakmak istedim ama malesef izin verilmedi ve kürtajdan sonraki 7 ayımda günleri saya saya ilaçlarımı bıraktım. Şubat ayında jinekolog doktoruma gittim ve hamile kalmak istediğimi söyledim smear testi yaptı ve rahim ağzında kanser virüsü taşıdığım haberi verdi. Ağladım, ilk defa isyan ettim herkesin bebeği var benim neden hep engelim var diye sonra pişman oldum Allah dağına göre kar verirmiş çok şükür ki beterini yaşamadım. patolojiler , testler, krioterapi derken 40 gün önce rahim ağzı kanser virüsümden kurtuldum. Belki şuan hamileyim belki değilimdir ama Allahıma şükürler olsun sapasağlam dimdik ayaktaym ve MUCİZEMİ BEKLİYORUM.