Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Aylık Gelişimi, Aşı TakvimiBebeğim verem asısı olacak
hiç endişe etme gitmeden yarım saat önce 1 çay kaşığı calpol şurup ver bebişe böylelikle ateşlensede çok yükselmiyor benim kızımda hiç bir sıkıntı olmadı inş.senin bebeğindede hiç sıkıntı olmaz :)
Benim oğlumda hiç bir problem olmamıştı. Her çocukda aynı olmaz, kimi çocuk aşılardan sonra ateşleniyor biraz, kimi de gayet rahat oluyor. Ateşlenirse içinde paracetamol olan şurup verilebilir.
hiç endişe etme gitmeden yarım saat önce 1 çay kaşığı calpol şurup ver bebişe böylelikle ateşlensede çok yükselmiyor benim kızımda hiç bir sıkıntı olmadı inş.senin bebeğindede hiç sıkıntı olmaz :)
benim kızımın kulaktan ölçerle 37,5 a çıkmıştı en fazla ateşi paranox fitil verdik yarım biraz da halsiz oluyorlar kendini sıkıntıya sokma takibini yap sadece canım allahın izniyle bi problem olmaz.
Gitmeden önce yarım çay kaşığı calpol verirsen iyi oluyo, benim kızıma hatta uykuda yapmıştı pek huysuzlanmadı kolay geçirdik. gece 38'e çıktı ateşi hemen yarım paranox fitil verdim, geceyi de rahat geçirdik.. ayrıca aşı yara da olmadı bizde.
bende gitmeden önce 1 çay kaşığı calpol verdim sonra ateşi olmasa bile 6 saatte bir calpol verdim ağrısını aldı ve çok rahat atlattık biz istersen sende öle yap cnm