• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeğim verem asısı olacak

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

meltem_eymen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
703
0
46
Ankara
Arkadaslar bebeğim 19 unda verem asısı olacak cok zor geçiyor diyolar tecrübelerinizi paylasabilirmisiniz agrılı ve atesli geciyo diyolar :59:

Arkadaslar bebeğim 19 unda verem asısı olacak cok zor geçiyor diyolar tecrübelerinizi paylasabilirmisiniz agrılı ve atesli geciyo diyolar :59:

hiç endişe etme gitmeden yarım saat önce 1 çay kaşığı calpol şurup ver bebişe böylelikle ateşlensede çok yükselmiyor benim kızımda hiç bir sıkıntı olmadı inş.senin bebeğindede hiç sıkıntı olmaz :)

Benim oğlumda hiç bir problem olmamıştı. Her çocukda aynı olmaz, kimi çocuk aşılardan sonra ateşleniyor biraz, kimi de gayet rahat oluyor. Ateşlenirse içinde paracetamol olan şurup verilebilir.

hiç endişe etme gitmeden yarım saat önce 1 çay kaşığı calpol şurup ver bebişe böylelikle ateşlensede çok yükselmiyor benim kızımda hiç bir sıkıntı olmadı inş.senin bebeğindede hiç sıkıntı olmaz :)

evet doktorumuz yazdı calpol dediğin gibi bi cay kasıgı içirip getir dedi bakalım peki agrısı olmadımı bebeğinin?

merhaba , benim kizimda yarin verem asisi olacak..bende cok endiseleniyorum sonrasi icin. doktorumuza sorduk ateslenir ,huzursuzlasirsa Paranox dan yarim doz verebilirsin dedi..onemli olan parasemetol iceren agri kesiciler vermek. umarim kuzularin cok cani acimaz ve sonrasi da sancili olmaz..

benim kızımın kulaktan ölçerle 37,5 a çıkmıştı en fazla ateşi paranox fitil verdik yarım biraz da halsiz oluyorlar kendini sıkıntıya sokma takibini yap sadece canım allahın izniyle bi problem olmaz.

Gitmeden önce yarım çay kaşığı calpol verirsen iyi oluyo, benim kızıma hatta uykuda yapmıştı pek huysuzlanmadı kolay geçirdik. gece 38'e çıktı ateşi hemen yarım paranox fitil verdim, geceyi de rahat geçirdik.. ayrıca aşı yara da olmadı bizde.

bende gitmeden önce 1 çay kaşığı calpol verdim sonra ateşi olmasa bile 6 saatte bir calpol verdim ağrısını aldı ve çok rahat atlattık biz istersen sende öle yap cnm

Back