• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğim ve diş

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

jeku

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
3
0
86
Antalya
Merhaba,
Herkese iyi pzarlar.bir sorum olacak deneyimli annelere.Kızm 5.5 aylık olmak üzere nirkaç gündür alt damağında toplu iğne başı kadar bir beyazlık var.eliyle de sürekli ağzını kaşıyor.Dişle ilgili olabilir mi acaba?cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

canım sanıırım diş çıkarmış ...yada tam çıkarmak üzere olması lazım çünkü genelde o şekilde bir görünüm oldumu diş oluyor...bende anlamzdım ilk dişin çıktığını ve sonrakilerinide anlamadım ama ilk dişin varlığını bardak testiyle anladık....

valla canım benimkide 5.ayının içinde aynı dediğin sey bendede var.alt ön kısmı beyaz ve sürekli kaşıyor.ben doktoruma sordum yerini hazırlıyor dedi 6.aydan önce çıkarmaz demiştibakalım nolcak.

Back