• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim ve ben zor durumdayız

bebeğimin başının yan tarafında düzleşme oldu bilgisi olan varmı hangi bölüme çıkarmalıyım lütfen yardım edin

Cnm bende heo.tek yone yatirmisim cocugu bigun bi baktimnkafa yamuk cocuk dr beyin cerraha yonelndirdi mr cekildi.temiz cikti heo yatirdigin yojun teeaine yatir cnm.oglukun oldukca duZeldi

Bebeklerin kemik dokuları yumuşal olduğundan çok kolay şekle girer oyuzden hep tek tarafa yatırmayın yer değiştirin sürekli korkulcak bişey yok :)

teyzemde kuzenimi hep tek taraflı yatırmış şuan kuzenimin kafa tası yamuk 20 yaşında ve normal bir insan

Bizde de aynı sorun vardı, avrupa da ve Amerikada çok yaygın olarak kullanılan kasları tavsiye ediyorum. Türkiye deki doktorlar çok mesafeli ama yurt dışında kullanmı oldukça yaygın.
Bu kask firmalarının en ünlülerinden bir tanesi istanbula şube açtı ki, bence kesinlikle çok büyük bir şans, sırf bu kask için yurt dışına gitmek zorunda olan kişilerin yazılarını okumuştum form sitelerinde. Kask yaptırmasanız da ücretsiz 3 boyutlu ölçüm yaptırabılırsınız, çalışanları da kesinlikle çok güler yuzlu.Tavsıye ederim aklınızda bulunsun.Cranial Tedavi Merkezi . İnternette aratabilirsiniz.

Back