- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
-
- Konu Sahibi cantanem1907
Kıyaslandığınız sey çocukla is mi? O adam çocuğunu cok sevseydi her turlu sizinle bir araya gelmeye çalışırdı zaten. Saka gibisiniz gerçekten. Gelin gelin, ailenizi de kaybedin sonra başınıza gelenleri konusuruzKacirmak istese gelirdi veya giderken goturmez miydi? Isyerini kapatip buraya gelmek istemeyen insan cocugu baska bi yere goturmez isini birakipta. Bilmiyorum ki
Bu bebek yurtdisi vatandasi degil mi zaten?Sakın bu tongaya düşme, aileni dinle
Her şeyi bir yana bırak, gelirde yapamazsan dönmek o kadar kolay değil
Bu ülkede babanın izni olmadan çocuğu yurtdışına çıkaramazsın, yani sen gidebilirsin ama çocuk gelemez, yazdığın mesajda daha Türkiye'de boşanma olmadığını yazmışsın, yani burada görülecek dava sonucu yurt dışı söz konusu olunca yaşına bakılmaksızın babaya verilme şansı %90 dır.
Dertsiz başına iş açma, ailenin yanından ayrılma asla
İkinci şans falan boşver bunları, yaşın 23 çok gençsin daha, kazın ayağı öyle değil, bu adam ikinci bir şansı asla haketmiyor, bebeğini bırakabilen adam seni elli kere alır, elli kere de bırakır, aşk falan boş şeyler, aileni dinle sen
yani bi şans vermezsenizde içinizde kalır bence.Cok haklisiniz. Ama bi insan ikinci sansi hak etmez mi ki ? Yani ilerde mutlaka tekrar evlencem o zaman nolcak belki simdi denersem gercekten duzelir? Duzelmezse de acabalarla yasamam denedim derim?
Ailemi asla ezmem zaten onun icin. O yuzden guzellikle olmaz mi ki aileler konussa etse herkes barissa cocugumun hatri icin. Haklisiniz bi insan annesini birakir karisini kocasini birakir herkesi birakir ama cocugunu birakamaz o okuz birakti. Yanlis dusunuyo olabilirim bilemem ama orda kotu olsak bende onun yaptigi adiligin aynisini yaparim ruhu duymaz cocugumla donerim. Rezil olurum ama ne fark eder simdide rezil olmadim mi? Herkes kocasi terk etti diyo.
Kacirmak istese gelirdi veya giderken goturmez miydi? Isyerini kapatip buraya gelmek istemeyen insan cocugu baska bi yere goturmez isini birakipta. Bilmiyorum ki
Bu bebek yurtdisi vatandasi degil mi zaten?
Benim pek hukuksal bir bilgim yok ama bebegi anne yurtdisina goturecek diye mahkeme niye %90 babaya versin.
Yurtdisinda gerceklesmis bir bosanma davasi ve velayeti anneye verilen bir bebek var.
Turkiyede aksi bir karar ciksa diger ulke demez mi sen benim vatandasimi nasil alikoyarsin ustelik ben bebegi anneye vermisken..
Yada yazdiklarinizi ben mi yanlis anladim acaba.
Burada bir arkadaş demiş adam işini bırakıp gelmiyor sen aileni bırakıp gideceksin diye son söz bence...Beni anlayan heralde bi siz varsiniz :) diger arkadaslar yanlis anlamasin espri yapiyorum. Ama dediginiz gibi tekrar duzeltleye calisiyorum daha dogrusu calisiyoruz aileler engel oluyo daha dogrusu benim ailem ki hakli olabilirler. Suan ben esimle baristim oraya gidicem desem belki eve kilitlerler beni lafin gelisi yani kesinlikle salmazlar ama onlari da anliyorum. Bakalim tatile turkiyeye geldigimizde neler olacak hayirlisi olsun.