Canim valla annemin kotu niyeti yok 1 yildir dedigim gibi cocugumun benim canim ama annem benden cok bakmistir ben bi sure calistigim icin surekli annem bakti oda baglandi cocuga. Evlenirsen bende kalir elin adami bakamaz cocuga diyor. Mesela birisi demis ki bosanin ama cocugu babasiyla gorusturun. Annem surekli tembihliyor resim bile atma ona diye, nasil gorusturym? Herkesin ailesi tabiki de cok iyidir ama boyle ailem oldugu icin sansliyim keske abartmasalar. Aynen oyle evim var ama gidip kalamiyorum tek basima ne yapicam orda burda hep beraber yasiyoruz diyo.. beni ve torunlari icin canlarini verirler ama az cok konusmalardan anlamissinizdir ki esime bi sans daha vermek istiyorum. Ama imkansiz gibi duruyo benim ailem beni birakir ama cocugumu gene birakmaz ayrilamazlar alistilar cok
Torununu canindan cok seven bir anneanne torununun psikolojisini dusunse keske..
Annem cok otoriter diyorsun, belli ki senide sus pus yetistirmis asla karsi gelemiyorsun..
Yarin obur gun baskasiyla evlensen annen ayni dominantligi senin ustunde kullanip kocan bakamaz diyip alir yanina kizini..
Bu cocuk kendini ne kadar mutsuz ve terk edilmis hissedecek..
Baba baska ulkede, anne evli baskasiyla cocuk anneannede..
Ve herkesin yapisi farklidir sen yumsak kalplisin ki annene boyun egmissin,
ya kizin hircin olursa anneanneye sana babaya kin guderse?
Belli ki cok yumsak yuzlusun,
benim biraz sert bi karakterim vardir boyle baski karsisinda otuz kere resti cekmistim..
Annemler cok iyi diyosun kizima bakiyolar diyosun anliyorum ne kadar guzel hatta...
Ama bu boyle mi surup gidecek..
Hadi hic evlenmedin diyelim 40-50-60 Allah omur versin,
kac yasina kadar annenle yasayacaksin..
Bak avrupadasin orada Turkiyede gibi kizlar anca evlenince evini ayirir mantigi da yoktur ama annen yinede izin vermiyor..
Hadi ortada ev yok desem daha yeni yeni arayacaksin desem o da degil..
Hali hazirda dayali doseli kirasi odenen ev var..
Obur konuya gelirsek bu cocugu babaya gostermemek olmaz...
Bu nasil bir vebalin altina girmektir biliyor musun...
Esinin alip basini gitmesini dogru bulmuyorum ama orada gordugu baskinin haddi hesabi yokmus be canim..
Ve bu adam simdi barismak istiyor,
hadi barismadin diyelim bu tamamen senin kararin, anneni dinleyip cocugu gostermemezlik yaparsan..
Adam bir durur iki durur ucuncude seni gozden cikarmis olur ve hiddetlenir sen benim cocugumu bana nasil gostermiyorsun diye..
Yani kisacasi hangi yolu da secsen bu cocugu oz babasindan kaciramazsin..
Ha o kendi ilgilenmez aramaz sormaz o zaman o yuk senin ustunden kalkar..
Vallahi senin konun nasil dert oldu icime oyyy..