- 12 Temmuz 2015
- 248
- 127
- 33
-
- Konu Sahibi cantanem1907
Aileni dinlemelisin onlar kötü olmanı istemezler esin seviyordu yanına gelsin
Yani ne biliyim evlilik kolay kurulmuyor severek evlendil 1 yil icinde bosanip (zaten bosandik gerci) hani ne biliyim sans vermek istiyorum belki buraya alisamadi orda daha guzel olur ? Denemeden bilebilirmiyim ki? Ilerde pisman olursam ? Aklimi yememe az kaldi.Basligi okudum. Es demeye geldim. Konuyu okudum. Aile diyorum.
ki ben es es es es diyen biriyim.
ama esinin tutulacak bir tarafi yok.
aileni sec.
Yani ne biliyim evlilik kolay kurulmuyor severek evlendil 1 yil icinde bosanip (zaten bosandik gerci) hani ne biliyim sans vermek istiyorum belki buraya alisamadi orda daha guzel olur ? Denemeden bilebilirmiyim ki? Ilerde pisman olursam ? Aklimi yememe az kaldi.
Cok haklisiniz. Ama bi insan ikinci sansi hak etmez mi ki ? Yani ilerde mutlaka tekrar evlencem o zaman nolcak belki simdi denersem gercekten duzelir? Duzelmezse de acabalarla yasamam denedim derim?Sakın tr ye gelme yalnızken ezen çok olur seni..Bide neyse seni geçtim 3 aylıkken evladını bırakıp bi daha aramayan ve ailesine dönen adam bu saatten sonra seni ne kadar sahiplenir ?
Valla cocugum 6 aylik yada 7 aylik hatirlamiyorum olana kadar hic konusmadik. Sadece bir kere foto istemisti bende atmamistim kizginliktan. Sonra bosandik ben actim davayi tek celsede bosandim. Sonra ne olduysa konustuk ettik ve baristik bilmiyorum canim o kadar sıkkın ki 1 yildir ölü gibiyim dusunemez oldum. Cevap veremediklerim olmstur kizlar tesekkerler ilginiz yardiminiz fikirleriniz icinYanlış anlamadıysam 'boşandıktan sonra' dediğinize göre, kanunen ayrıldınız değil mi?
Süreç oraya gelene kadar hiç mi konuşmadınız, uzlaşmak için çablamadınız?
3 haftalık bebeğini terkedip gitmiş bir adamcık, bebek 6 aylık olunca sizle neyi çözdünüz aranızda?
Kısaca, deli mi dürttü arkadaşım seni barışıyorsun boşandığın adamla?
Barışacaksan niye boşandın?
Dünya üzerinde vicdansız insan dışında hiçbir canlı yeni doğmuş yavrusunu terketmez.
Bu bile başlı başlına bir boşanma sebebi bence...
Esim isini kurdu onu da anliyorum dogdugu buyudugu yer buraya alisamamis ama keske adam gbi konusup beraber donseydik. Ailem kesinlikle bize cok iyi bakiyolar orda hic bi sorun yok nankorluk yapmak istemiyorum o yuzden ama ne biliyim esimle 6 aydir yakllasik konusuruyoz artik ayrilmak istemiyorum duzelsin istiyorum 23 yasindayim 1 cocukla dul kalmak demeyim de bidaha evlensem ilerde kim ne kadar baba olabilir kizima. Gerci kendi babasi olabildi mi ..