bebegim var, ailemi mi secmeliyim, esimi mi ?

cantanem1907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
248
127
33
Kizlar oncelikle herkese hayirli ramazanlar derdim cok buyuk sadece derdimi dokmek istedim uzun olursa yazım smdiden kusura bakmayin. 2 yil once evlendim, evlenir evlenmez hamile kaldim. Esim yanima geldi (yurtdisinda yasiyorum) her neyse sıkıntımız coktu yalan soyleyemem ben hamile olduugm icin ona cok ters davrandigim zamanlar oldu. Neyse boyle boyle dogum yaptm bebegim 3 haftalikken esim turkiyeye döndu ( kavga etmistik evi terk etti) aylarca bebegi ve beni aramadi sormadi. Ailem hep destek bana a dan z ye cocuguma herseyi aldilar cocugum prensesler gibi desem yalan olmaz bana da cok destekler ve bosanmamiz icn ellerinden geleni yaptilar ve bosandik. Bosandiktan sonra esimle bi sekilde iletisime gectik ( cocugum yanlis hatirlamiyorsam 6 aylikken esimle baristim) ama o buraya gelemicegini turkiyede kalmak istedigini bizim oraya gelmemiz gerektigini soyledi. Ailem buna tamamen karsi. Cok karisik anlatiyo olabilirm nolur kusura bakmayin. Neyse esimle bi plan yaptik bu yaz tatile gelcez biz geldigimizde esim ailesini alip gelicek ve ailemle konuscaklar. Ama ailem hayatta izin vermez beni bilmiyorum da imkansiz yani ben esimin ismini alamiyorum evde agzima ailem sildi bende ailemden cok korkuyorum. Bu arada tatile turkiyeye gitme durumu daha tam belli degil. Offf cikmazdayim kizlar bi yanda ailem bi yanda yeni evlendigim esim kizim 1 yasinda ne yapicam ailem turkiyede yasamami istemiyo diye esimden ayrilmak istemiyorum daha anlatmadigim atladigim seyler olabilir sorulariniz olursa cevaplarim kusura bakmayin uzun oldu..

Aileni dinlemelisin onlar kötü olmanı istemezler esin seviyordu yanına gelsin

Esim isini kurdu onu da anliyorum dogdugu buyudugu yer buraya alisamamis ama keske adam gbi konusup beraber donseydik. Ailem kesinlikle bize cok iyi bakiyolar orda hic bi sorun yok nankorluk yapmak istemiyorum o yuzden ama ne biliyim esimle 6 aydir yakllasik konusuruyoz artik ayrilmak istemiyorum duzelsin istiyorum 23 yasindayim 1 cocukla dul kalmak demeyim de bidaha evlensem ilerde kim ne kadar baba olabilir kizima. Gerci kendi babasi olabildi mi ..

Bu tarz evliliklerde ülke sorunları hep olur

Baştan konuşmak lazımdı

Bir aradaki sorunlar önemli zira senin yıllar sonra Türkiye'ye gelmen zor bir de orada sana arka çıkan ailen varken burda onun ailesi seni ezebilir

Basligi okudum. Es demeye geldim. Konuyu okudum. Aile diyorum.
ki ben es es es es diyen biriyim.
ama esinin tutulacak bir tarafi yok.
aileni sec.
Yani ne biliyim evlilik kolay kurulmuyor severek evlendil 1 yil icinde bosanip (zaten bosandik gerci) hani ne biliyim sans vermek istiyorum belki buraya alisamadi orda daha guzel olur ? Denemeden bilebilirmiyim ki? Ilerde pisman olursam ? Aklimi yememe az kaldi.

Boşanmışsınız tekrar mı evlendiniz? Ayrıca evi terkedip ülke değişerek kaçan bir adam var ortada. Ailen haksız mı yani? Aylarca arayıp sormamış hem. Ailen sana arkasını dönerse eşinde sana kötü davranıp bir de yine kaçarsa ne yapacaksın? Ayaklarının üzerinde durabilecek misin? Eşine körükörüne güvenmiyorsundur herhalde?

Sakın tr ye gelme yalnızken ezen çok olur seni..Bide neyse seni geçtim 3 aylıkken evladını bırakıp bi daha aramayan ve ailesine dönen adam bu saatten sonra seni ne kadar sahiplenir ?

Bosandik. Daha dogrusu burada bosandik ama turkiyede hala evliyiz ama ne kadar gecerli bilemem. Cevap veren herkese tesekkur ederim

Evlilik deneme tahtasi mi sence?
Denemissin olmamis. Daha cok gencsin. Cocugun var.
Bugun her konuya bunu yazar oldum ama, bile bile lades.

Yanlış anlamadıysam 'boşandıktan sonra' dediğinize göre, kanunen ayrıldınız değil mi?
Süreç oraya gelene kadar hiç mi konuşmadınız, uzlaşmak için çabalamadınız?
3 haftalık bebeğini terkedip gitmiş bir adamcık, bebek 6 aylık olunca birden bire siz neyi çözdünüz aranızda?
Kısaca, deli mi dürttü arkadaşım seni barışıyorsun boşandığın adamla?
Barışacaksan niye boşandın?
Dünya üzerinde vicdansız insan dışında hiçbir canlı yeni doğmuş yavrusunu terketmez.
Bu bile başlı başlına bir boşanma sebebi bence...

Sakın tr ye gelme yalnızken ezen çok olur seni..Bide neyse seni geçtim 3 aylıkken evladını bırakıp bi daha aramayan ve ailesine dönen adam bu saatten sonra seni ne kadar sahiplenir ?
Cok haklisiniz. Ama bi insan ikinci sansi hak etmez mi ki ? Yani ilerde mutlaka tekrar evlencem o zaman nolcak belki simdi denersem gercekten duzelir? Duzelmezse de acabalarla yasamam denedim derim?

Valla cocugum 6 aylik yada 7 aylik hatirlamiyorum olana kadar hic konusmadik. Sadece bir kere foto istemisti bende atmamistim kizginliktan. Sonra bosandik ben actim davayi tek celsede bosandim. Sonra ne olduysa konustuk ettik ve baristik bilmiyorum canim o kadar sıkkın ki 1 yildir ölü gibiyim dusunemez oldum. Cevap veremediklerim olmstur kizlar tesekkerler ilginiz yardiminiz fikirleriniz icin

Ayrılırken ikimizde de hata varsa düzeltilebilirdi aslında tabi duzelicek boyuttaysa. Eğer duzelebilecek şeylerse ve aileniz ayrılık konusunda destek olduysa o da yanlış. Ben sizi istekli gördüm. Kendi muhakemenizi de yapmışsınız anladigim kadariyla. Eğer eminseniz arada çaktırmadan lafını açıp o ilerlemiş falan tarzı olumlu şeyler söyleyebilirsiniz ailenize

Hani sizi aramasa kızgındır, olur diyeceğim de insan altı ay boyunca daha süt kokan bebeğini nasıl arayıp sormaz? Ne kadar vicdansız ve korkak bir adammış ki daha doğru düzgün alışmaya çalışmadan bırakıp kaçmış? Burada da size kötü davranırsa ne olacak? Kaçıp giden kendisi, sizden fedakârlık bekleyen yine o.

Hadi seninle arası bozuktu da aramadı... Ama ya evladı? İnsan aylarca evladını aramıyorsa ben onun adamlığından şüphe duyarım... Ailenin sözüne gelip pişman olursun bence nankörlük edipte onları üzme... Eş bulunur da anne baba bulunmaz. Hem de seninki gibi herşeye rağmen sana destek olan bir aile... İyi düşün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…