- 11 Şubat 2016
- 312
- 197
- 35
Arkadaslar bilen yasayan varsa lutfen acill yardimci olsun cok zor durumdayim 15 gun once bende hafif el bacak kasintisi basladi bir anlam.veremedim normalde hic disari cikmayan biriyimdir hem cocuktan oturu hem de soguk havadan dolayi hastane saglik ocagi disinda bir yere gitmedim gittikce kasinti artti ama gorunurde birsey yok dr randevusu bulamadim.ozel bir klinik kasinti icin ucretli sampuan ve losyon yazdi eczaneden 500 tlye aldm tedbir amacli kullzniyordum bazen tekrar kasinip geciyordu ara ara bazi yerde kirmizili ufak sivlcler olup kurudu fakat 5 aylik bebegim dunden beri huzursuz surekli eli basina ayagina karnina gidiyor kasima harekwti yapiyor cenesinde de kucuk kucuk sivilceler cikmis durumda ve emzirdigim icin agiz cene etrafindaki sivilceler benden gecti diye dusunuyorum boyle bir durumda ne yapacgimi bilmiyorum esim wikingson diye baska ilac getirmis eczaci kullansin demis ama bebegim ve 5 yasinda cocugum var onlara kullrniliyor mu mls rbandevular dolu bir bebege nasil bir tedavu uygulaniyor..bu lanetten nasil kurtulacz bilmiyorum yasamis arkdslar nolur yardim.edin neler yapmam.lazim...