• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğim Uyumuyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ync83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2011
7
0
36
Van
merhaba oĞlum 5,5 aylık gece uykusunu düzenleyemiyorum.her saat aĞlayarak uyanıyor tecrübeli arkadaŞlar lütfen yardım edin ne yapabilirim

Canım bu zamana kadar hep ağlayarak uyanıyorsa acıktığı için olabilir
Gece uyurken anne sütü alıyorsa iyi emzir , almıyorsa muhallebi yedir tok tutar
Hiçbiri değilse fıstıklıdondurma'nın dediği gibi diş çıkarıyor olabilir

merhaba
boyle yapmaya yeni mi basladi? yoksa hepmi cok aglardi? eger yeni basladi ise dis olabilir bizde kizim( 1,5 yasinda) ilk dislerini cikarirken sabahladik. cocuklar tum disleri cikarip buyuyene kadar uykulari arada problem yapabiliyor. yeni dogduklarinda zaten surekli uyuyorlar ama soyle 6 ayi gecti geceli ben herzaman ayni saatte 20.00 ile 21.00 arasinda uyutmaya calisiyorum istisnai durumlar haric. anne sutu aliyor ve hala gece en az iki defa uyaniyor.

aslında doĞduĞundan beri uyku problemimiz var 2-3 kez uyanıyordu ama 15 gündür saatbaŞı uyanıyor ve feci Şekilde aĞlıyor aç olmuyor çünkü genelde hemen uyanınca emmiyor uyurken bile aĞlıyor ummarım dediĞiniz gibi diŞtendir

aslında doĞduĞundan beri uyku problemimiz var 2-3 kez uyanıyordu ama 15 gündür saatbaŞı uyanıyor ve feci Şekilde aĞlıyor aç olmuyor çünkü genelde hemen uyanınca emmiyor uyurken bile aĞlıyor ummarım dediĞiniz gibi diŞtendir

Canım senin yediğin şeylerden dolayı gaz problemi olabilir yada kabızlık olabilir
Kakasını rahat yapabiliyor mu o önemli
Saat başı uyanması dişten dolayı yaşadığı huzursuzluktan olabilir

canım yatırmadan önce banyo yaptırmayı denedin mi?denemediysen bence faydasını görürsün
benim bebeğim 2 aylık ama 20 gün öncesine kadar gece çok kalkardı ve emzirme ile birlikte mamada yerdi yetmediği için doktorumuz yatmadan banyo yapmamızı önerdi şimdi yıkayıp emzirip yatırıyorum gece 1 kere kalkıyor birde sabah 6 da uaynıyor emzirip tekrar yatırıyorum 9 a kadar uyuyor

Back