Bebeğim uyumuyor

angel_sea87

Evlimutluçocuklu♥️♥️
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2022
34
18
3
38
Sevgili anneler merhaba. Üç çocuğum var , en küçüğü 1 yaşını dolduracak. Bebeğim yürümeye yeni başladı , beni uyutmuyor. Bundan çok muzdaribim . Kamu çalışanıyım , eve de yetişmeye çalışıyorum ve çocuğum gece çok uyanıyor. Merak ettiğim şu ; eczaneden iyi uyumasını destekleyecek ilaç zarar verir mi? Böyle bir şey kullanan ya da bu durumda olanlar lütfen yardım edin..

Sevgili anneler merhaba. Üç çocuğum var , en küçüğü 1 yaşını dolduracak. Bebeğim yürümeye yeni başladı , beni uyutmuyor. Bundan çok muzdaribim . Kamu çalışanıyım , eve de yetişmeye çalışıyorum ve çocuğum gece çok uyanıyor. Merak ettiğim şu ; eczaneden iyi uyumasını destekleyecek ilaç zarar verir mi? Böyle bir şey kullanan ya da bu durumda olanlar lütfen yardım edin..
Doktor böyle bişeye gerek görse verir sizin kendi kafanıza göre bunu almanız dogru olmaz benim bildigim böyle bi ilaç var ama o ilacı günlerce hiç uyumayan sürekli böyle sorunları olan çocuklar için veriyorlar

Emiyor mu?

Doktor böyle bişeye gerek görse verir sizin kendi kafanıza göre bunu almanız dogru olmaz benim bildigim böyle bi ilaç var ama o ilacı günlerce hiç uyumayan sürekli böyle sorunları olan çocuklar için veriyorlar
Doktorun yazacağı da zarar verebilir mi acaba onu düşünüyorum. Çok sık uyanıyor ve uyutmuyor

1 yaşında uykusuz olması çok normal. Diş çıkarıyordur. İlaç işine girmeyin yazık çocuğa. Bizimki 18 aylıkken uykuları düzelmeye başladı, 18 aya kadar saat başı uyanırdı. Biraz sabretmeniz gerekir. Ayrıca bu dönem gece emzirmesini kesmeniz de bence doğru olmaz. Diş dönemi bebeklerin en rahatldığı şey anne sütü ve diş sancısı gece daha çok olur.

1 yaşında uykusuz olması çok normal. Diş çıkarıyordur. İlaç işine girmeyin yazık çocuğa. Bizimki 18 aylıkken uykuları düzelmeye başladı, 18 aya kadar saat başı uyanırdı. Biraz sabretmeniz gerekir. Ayrıca bu dönem gece emzirmesini kesmeniz de bence doğru olmaz. Diş dönemi bebeklerin en rahatldığı şey anne sütü ve diş sancısı gece daha çok olur.
Evet diş çıkarıyor , haklısınız

Erken değil mi ? Diğer çocuklarımı 2 yaşına kadar emzirdim
Uzmanlar 1 yaş diyor gece emmesi için ama evet bence de erken olabilir. Gündüz kesmeyeceksiniz bu arada sadece gece bilemiyorum 10 dakka da bir uyandığı olurdu 20 aylıkken önce gece emmesini kestim. Uyku konusunda çok rahatladım

O ilaç takviye diye geçiyor içinde Melisa ıhlamur papatya var . Oğlumda bir uyku gerilemesi olmuştu çok kötüydü saatlerce dalamıyordu birkaç kere denedim ben . Çocuğu rahatlatıp uykuya geçmesini sağlıyor ama gece uyanması ile ilgili bir bağlantısı yok boşuna vermeyin .uyanacak çocuk zaten uyanıyor . Onun dışında ben oğlumu emzirirken gece 5 kere uyanırdı 22 aylık olana kadar sabrettim sonra emzirmeyi bıraktım . Diş çıkarmıyor ve sağlık sorunu yoksa şuan daha iyi . Ama dün mesela sabaha kadar ağlayp beni istedi diş çıkarıyor

Diğer çocuklarımda gerek olmadı zaten. Ama bu çok daha az uyuyup en ufak seste uyanıyor. Bu durum Değişir inşallah
Konuyla alakasız ama bir şey sorcam😀 İlk çocuğunuz böyle uykusuz olsaydı ikinciyi düşünür müydünüz? Genelde ilk çocuğu uyku sorunu olmayan kısa zamanda ikinciyi düşünüyor, uyumayansa pek düşünmüyor😀

Konuyla alakasız ama bir şey sorcam😀 İlk çocuğunuz böyle uykusuz olsaydı ikinciyi düşünür müydünüz? Genelde ilk çocuğu uyku sorunu olmayan kısa zamanda ikinciyi düşünüyor, uyumayansa pek düşünmüyor😀
Valla Allahtan 3. Sü böyle oldu . Yoksa 2 yi bile uzun süre düşünmezdik 😂

Back