• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim uyumuyor neden olabilir?

dmlkrt

Çok uzaklar ne tarafta?
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
151
290
18
29
Merhabalar,
Bebeğim ayın 24 ünde 3.aylık olacak . Reflü sebebiyle reflü yatağında yatırıyorduk bu zamana kadar ve gayet uyuyordu . Şu son 2-3 gündür asla yatakta uyumuyor ağlıyor illa düz bir yerde yatmak istiyor ancak çok fazla kustuğu içinde korkuyorum. Bu arada aşırı gazlı bir bebek nerdeyse 2 haftalık olduğundan beri çok çektik . Gaz yüzünden olabilir mi ? Bunu yaşayan var mı

Gazdan olsa düz zeminde de yatmaz fikrimce. Reflü yatağı yataşın junosu tarzında mı? Sığmıyor ya da artık rahat etmiyor olabilir mi o yatakta?

Gazdan olsa düz zeminde de yatmaz fikrimce. Reflü yatağı yataşın junosu tarzında mı? Sığmıyor ya da artık rahat etmiyor olabilir mi o yatakta?
Yok hayır Pierre Cardin reflü yatağı. Evet eskiye nazaran artık dolduruyor yatağı . Muhtemelen rahat etmiyor düşününce daha mantıklı.Ama aynı şekilde tuttuğumuxda kucakta da durmuyor ondan ötürü gazdan şüphelenmiştim bilemiyorum . Ne yapacağımızı şaşırdık

Son düzenleme:
Merhabalar,
Bebeğim ayın 24 ünde 3.aylık olacak . Reflü sebebiyle reflü yatağında yatırıyorduk bu zamana kadar ve gayet uyuyordu . Şu son 2-3 gündür asla yatakta uyumuyor ağlıyor illa düz bir yerde yatmak istiyor ancak çok fazla kustuğu içinde korkuyorum. Bu arada aşırı gazlı bir bebek nerdeyse 2 haftalık olduğundan beri çok çektik . Gaz yüzünden olabilir mi ? Bunu yaşayan var mı
Bebeği hafif yan yatırırsan kustuğu zaman bişey olmaz. Ya da reflü yatağı yerine kafasını hafif yükselt öyle yatır. Muhtemelen gazdandır bu aylarda pik yapıyor

Back