• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğim uyumuyor,huzursuz.. bay bay damla için ne düşünüyorsunuz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

hildeee

Guru
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
46
1
286
41
Adana
minik kızım 6 aylık hiçbir sağlık problemi olmamasına rağmen uyumakta güçlük çekiyor huzursuz,mızmız ve sürekli ağlıyor. sallanarak uyuyor sallamyı burakırsam 15. dk da uyanıyor sallayarak 45 dk kadar uyuyor. uyuyamadığı için sanırım huzursuzluğu. ne yapmalıyım bilmiyorum?!! bilmiyorumkismile
önerileriniz nedir merak ediyorum. çok zor durumdayım...

ben de sordum ama tam yanıt alamadım. 2 gündür kullanıyorum. yine sallayarak uyutuyorum ama sonra bırakıyorum. 1 saate yakın hatta dün 2 saat kadar uyudu. bizimkisi sürekli sallanmak istediği için bu büyük bir gelişme. en azından bişeylerle uğraşabilip,dinlenebiliyorum...
umarım çoooook daha ii olur.

ben hiç duymadım bu damlayı ama bi dr.a danışsanız yada nette araştırsanız yan etkileri falan nedir gerçi ben 30 yaşındayım ama uyku ilaçlarıyla büyümüşüm annem hep anlatır tahmin ediyorum nekadar zorda olduğunuzu.şimdi yaz geliyo dışarı çıkartıp yorarsınız temiz hava çarpar,hergün yıkarsınız yağla masaj yaparsınız rahatlayıp belki derin uykulara dalabilirler.birde yatacağı yerde sallayın uyuduğunda ayağınızda bıraktınığınız yerde devam etsin uykuya ben biara koca beşiğin içine girip uyuturdum umarım uyur kuzucuklar

bebek arabasından sıkılan ve ağlayan tek bebek bizimkisi sanırım. burda havalar cok güzel (ve ben evde kafayı yicemmm) ama biz gezmekten hoşlanmıyoruz!!!!!!!!!!!!

bebek arabasından sıkılan ve ağlayan tek bebek bizimkisi sanırım. burda havalar cok güzel (ve ben evde kafayı yicemmm) ama biz gezmekten hoşlanmıyoruz!!!!!!!!!!!!

benim bebeğin keyfi yoksa o da bebek arabasıyla hatta kendi
arabamda dahi gezmekten hoşlanmaz etrafa bakıyorum bütün bebekler keyifle
arabaya biner etrafı seyrederler bizde de yok malesef
ama düşünüyorum da bu aydan önce daha fenaydı şimdi bir derece
umarım hep iyiye doğru gider senin bebeğin de.....

ne kadar doğru bilmiyorum ama bana eczacının biri bebeğinin uyumayıp huzursuzluk yaptığı zamanlarda ataraz diye alerşi şurubundan içirdiğini ilacın yan etkisinin uyku verdiğini ve bebeğinin uyuduğunu söylemişti

çevremde kullananlar oldu ama dediğim gibi ben denemedim ne kadar doğrudur bilmiyorum bir doktora sormak lazım

ikizlerin annesi mrb. atarax antihistaminik yani allerji ilacı. allerji ilaçlarının içindeki psodoefedrin uyku yapıyor bazı bebeklerde ise huzursuzluk yapabilir.

addison sanki benim kızımı anlatıyorsun. bir tek ben varım sanıyordum bu sekilde. baybayı kullanmaya çalışıyorum ben sadece sallamaktan kurtuldum. çünkü önceden 10. dksında uyanıyordu, şimdi ise 1 saate yakın. uyandığında tekrar sallıyorum bazen biraz daha uyuyor. gece çayları fayda etmedi bize. tek başına bırak dışarı çıkmayı evde duramıyorum. çünkü çoooooooooookkkkkkkk huysuz.

addison sanki benim kızımı anlatıyorsun. bir tek ben varım sanıyordum bu sekilde. baybayı kullanmaya çalışıyorum ben sadece sallamaktan kurtuldum. çünkü önceden 10. dksında uyanıyordu, şimdi ise 1 saate yakın. uyandığında tekrar sallıyorum bazen biraz daha uyuyor. gece çayları fayda etmedi bize. tek başına bırak dışarı çıkmayı evde duramıyorum. çünkü çoooooooooookkkkkkkk huysuz.

naptın hildeeee kullandın mı damlayı işe yradı mı? ben yeni internetten sipariş ettim
doktora sordum kullanabilirsin dedi bakalım gelsin de bir yandan da korkuyorum
yan etkileri falan olur mu? zaten bitkisel diye gaz yüzünden baya bir ilaç kullandık
hayırlısı bakalım......umarım da işe yaramıştıra.s

sanırım bebegınız gazlı bır bebek bende cok cektım aynı anlattıgınız gıbı goturmedıgım doktor kalmadı hepsı gazlı bebek oldugu ıcın boyle dedı

bu ilacı bende duydum arkadasım aksam 8 de uyutuımus bebegını sabah 9 da kalkıomus bıdaha .. benım bebegımde cok huysuz hıc uyumuo ama ben cesaret edemedım acıkcası..

yazdıklarınızı okuyunca yanlız olmadığımı anladım.benimde bir uykusuz bebeğim var. ilk iki ay 3 saatte bir uyanıyordu,çok rahattım.ama sonra değişti 1 en fazla 1,5 saat uyuyor.uyandığındada tekrar uyutmak çok zor. şimdiye kdar 1 kez bile kendi kendine uyumadı.özeniyorum arkadaşların çocuklarına.gündüzde ayağımda sallıyorum bırakınca uyanıyor.unadix diye fransız malı bir şurup kullandık.günde 1 kaşık.biraz etkiledi.uyanıyordu ama emip yine uyuyordu.yani etkisi uyandığında hala uykulu olması.ama işte fazla vermek istemedim.1 hafta kullandım,sonraki bir haftada güzel geçti.bir hafta daha kullandım bir daha vermedim.
şimdi yine uykusuz geceler.

benim kızım da 11 aylık oldu ne gece ne gündüz uyku yok uyumadığı için sürekli huzursuz her işini benim yapmamı istiyor babasından bile bir kaşık yemek kabul etmiyor çok yoruldum allah uzun ömür versin acısını göstermesin yine de yavrumun ama birazcık ta uyutsun bay bay damlanın zararı varmı ben araştırdım yok deniliyor ama yine de cesaret edemiyorum litfen yardımcı olun bana

naptın hildeeee kullandın mı damlayı işe yradı mı? ben yeni internetten sipariş ettim
doktora sordum kullanabilirsin dedi bakalım gelsin de bir yandan da korkuyorum
yan etkileri falan olur mu? zaten bitkisel diye gaz yüzünden baya bir ilaç kullandık
hayırlısı bakalım......umarım da işe yaramıştıra.s
Merhaba üzerinden yıllar geçmiş bebisiniz kocaman olmuştur 😊Aynı durumları yasiyorum şuan 5 aylik olduk 5 aydır gecem gündüzüm bir oldu
Bu damladan fayda görmüşmüydunuz o vakit

Back