- Konu Sahibi minik kelebek
-
slm arkadaşlar,29 haftalık doğan 3 aylık bi oğlum var.şükür şuan iyi.ama 1 haftadır geceleri hiç uyumuyo.gece 11 den sabah 4 e kadar uyanık kalıyo.bazen ağlıyo bazen oynuyo kendi kendine.ama kucak istiyo genelde.bu kadar küçük bi bebek ki prematüre bu durum anormal değilmi sizce.gündüzde baygın gibi uyuyo acıksa bile ağlamyo,en kaldırıp içiriyorum sütünü.iştahsızda,bazen 30cc bazen 70 cc içiyo.sizin bebekleriniz bu aydayken kaç cc içiyodu ya da içiyo.
bide bu kadar küçük bi bebek kucağa alışır mı kızlar?
yardım edin arkadaşlar,doktoruna mı götürsem ki geçen hafta ordaydık doktor korkma gelişimi normal dedi ama yinede tedirginim..
slm arkadaşlar,29 haftalık doğan 3 aylık bi oğlum var.şükür şuan iyi.ama 1 haftadır geceleri hiç uyumuyo.gece 11 den sabah 4 e kadar uyanık kalıyo.bazen ağlıyo bazen oynuyo kendi kendine.ama kucak istiyo genelde.bu kadar küçük bi bebek ki prematüre bu durum anormal değilmi sizce.gündüzde baygın gibi uyuyo acıksa bile ağlamyo,en kaldırıp içiriyorum sütünü.iştahsızda,bazen 30cc bazen 70 cc içiyo.sizin bebekleriniz bu aydayken kaç cc içiyodu ya da içiyo.
yardım edin arkadaşlar,doktoruna mı götürsem ki geçen hafta ordaydık doktor korkma gelişimi normal dedi ama yinede tedirginim..
ccanım ya allah bagışlasın .........benımde 29 haf dogan üçüz kızlarım var bı ay olucak kuvezdeler senınkıler ne kadar kaldı.............canım al kucana sev bolbol ınş bıseyı yoktur .........gazı vardır belkı ...........sıfa vers rabbım ın ş tum bekleyen anneklerı kavust bebeklerıne
sağolun arkadaşlar..
bbeğim bikaç gündür gece iyi uyuyodu ama dün gece yine hiç uyumadı.yani bazı günler güzel uyuyo bazen hiç uyumuyo geceleri.geçiş dönemi,ndeyiz sanırım gece gündüz farkını öğrenecek bebeğim inşallah.
bu arada kusması çok,doktora götürdük bi problem yok korkma dedi.ama çok üzülüyorum bazen ne yese çıkarıyo sonrada içmiyo sütünü 5 saat aç kalıyo bazen.
doktora gece beslenmesini sordum,annelerin en çok yaptığı yanlış gece uyuyan bebeği zorla uyandırıp beslemeye çalışmaları dedi.bebeğin artık büyüdü,kendisi uyanmadan sakın uyandırıp beslemeye çalışma.uyuması o anki beslenmesinden daha yararlı ona dedi.zaten ben zorla uyanndırınca içmiyo sütünü.bikaç gecedir bende öyle yapıyorum uyanmadan zorlamıyorum beslemek için.4 saate kadar kendisi uyanıyo zaten.
sizde aynısını mı yapıyosunuz kızlar?
dün gece uyumadı kustu içtiği sütleri ve bu saate kadarda ne mama ne süt fazla içmesi.şuan uyuyo ama çok üzülüyorum beslenemedi bugün diye.sabahta içtiklerini çıkardı çünkü.
bebeği kusan var mı yaa ne yapmalıyım?
canım çok geçmiş olsun,sabretmen gereken bi dönemdesin.inşallah bebeklerin yakın zamanda sana kavuşacak annesi.
benim oğlum 35 gün yattı hastanede 16gün makinaya bağlı kaldı.şuan çok şükür iyi.darısı sana canım,moralini bozmaman elde değil biliyorum ama onlar için güçlü ol canım.rabbim yardımcın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?