• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegim uykuya direniyor , garip sesler cıkarıyor

Rabarabaraba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2021
9
0
36
34
Merhaba arkadaşlar, 4 ay 1 haftalık bir kızım var malum uyku gerilemesi yaşıyoruz çok fena durumlar. Asla uyumak istemiyor uyutmasamda uykusu olduğu için durmuyor. Ama benim sorum şu bebeğim sallayarak uyuyor ve tam uykusu geldiğinde mızmızlanmaya başlıyor sonrasında da sanki kendi ninnisini soyluyor gibi yüksek tondan sesler çıkarıyor uyuyana kadar devam ediyor bu.. sanki uyumamak için konuşmaya çalışıyor gibi sesler çıkarıyor. Yasayan var mı içinizde çok araştırdım ama böyle bi konu bulamadım. Lütfen yardım edin endişelenmeli miyim. Korkuyorum.

Merhaba arkadaşlar, 4 ay 1 haftalık bir kızım var malum uyku gerilemesi yaşıyoruz çok fena durumlar. Asla uyumak istemiyor uyutmasamda uykusu olduğu için durmuyor. Ama benim sorum şu bebeğim sallayarak uyuyor ve tam uykusu geldiğinde mızmızlanmaya başlıyor sonrasında da sanki kendi ninnisini soyluyor gibi yüksek tondan sesler çıkarıyor uyuyana kadar devam ediyor bu.. sanki uyumamak için konuşmaya çalışıyor gibi sesler çıkarıyor. Yasayan var mı içinizde çok araştırdım ama böyle bi konu bulamadım. Lütfen yardım edin endişelenmeli miyim. Korkuyorum.
Niye korkuyorsunuz , o da kendi kendini sakinlestiriyor.

Her uykudan önce uyuyana kadar bağırması normal mi. Ilk bebeğim bilmiyorum.
Uyku oncesi mizmizlanma ve kendi sesini kesif ve kendi hislerini regule etmesi karisimi bir durum. Buyuyor annesi. Benim ufaklikta deli gibi mizmizlanirdı,sonra mizmizlanma ve tam uykuya dalmadan once gulucukler sacmaya donustu. Simdi yine mizmiz ve direk uyku. Surekli degisiyorlar.

Merhaba şuna bebeşiniz büyümüştür durumlarınız nasıl benim bebeğimde 4 aylık ve aynı durumu yaşıyorum uykuya aşırı direnç gösteriyor anakucağında sallamaya başladığımda oda sesler çıkarmaya başlıyor biraz oralı olmuyorum ama susmuyor uzun süre sallama devam edince en son uyuyamadıgı için yerini ağlamaya bırakıyor bende vicdan yapıyorum uyumamak içinmi sesler çıkarıp gülüyor yoksa bana mı ihtiyac duyuyor anlamıyorum bazen kucağıma alıp sakinleştiriyorum tekrar aynı devam ediyor uyumaya çalışırken uykumuz harap iyi şeyler duysam rahatlarım gibi umarım geçicidir bu direnç sizin nasıl ilerledi şuan durumlar nasıl acaba cevap verirseniz çok sevinirim

Back