Bebeğim uykuya dalarken çok ağlıyor 🥺

berlin8982

🌸
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2018
4.044
17.726
208
Herkese selam
Sorun tam olarak başlıkta yazdığım gibi ‘3,5 aylık bebeğim uykuya dalarken çok ağlıyor’ ama öyle böyle bir ağlamak değil , morarıyor krize girmiş gibi . Gece-gündüz hiç farketmiyor uykusu geldiğinde , uyumadan önce ağlama krizine giriyor ve sakinleştirmekte bazen çok zorlanıyorum.
Dışardan duyan çocuğa birşey yapıyoruz zannedecek ..
Normal mi bu durum ? Acaba uyurken ağlaması gerektiğini mi düşünüyor ? Öyle mi alıştı Verebileceğiniz bir tavsiye varsa çok sevinirim !

Aman herseyi dert etmeyin normal diyecem ama olmuyor biliyorum ben kizimn nefes alisini bile sayiyordum canm fazla takilma gazini flan cikartiyorsan karni tok alti kuru ve baska bir sikintisi olmadigindan eminsen aglamasina cok takilma cunku bir sure sonra baska bir huy edinecek ozman da bu normalmi acaba dyceksin bnm kizim onceleri kucagimda uyurdu 6 aylik flan oldu donmeye basladi kendi kendine halinin uzerindd uyuyup kalmaya basladi bnde cok sevndm artk kendisi uyuyr die sonra bi dis cikarma donemine girdik adamla carsafin arasinda sabaha kadar sallayrak uyuttuk ondan sonra ayaga alisti snrada bizim yatakda sirtina masaj yaptirarak uyumaya basladi smdide 21 aylik uykusu gelince tlefnu elime veriyor isaret ediyor ac die ninni actriyor kendiside ayagima yatyr oyle uyuyoruz ins burdanda kendi kendine besikde uyumayi ogrenir dert edinme yani okadar hizli huy degistiriyorlarki insan yetisemiyor zamane bebekleri hayati hizli yasiyor saglikla buyut cennet hurmani

Canım cevabın için çok teşekkür ederim :) annelik insana gerçekten çok şey öğretiyormuş . Sabretmek ne demek şimdi biliyorum sınırsız tarifsiz bir sevgi . Allah isteyen herkese nasip etsin Ben ağlamasından rahatsız olduğum için değil , o öyle boncuk boncuk yaş ile ağlarken birşey yapamadığım için üzülüyorum ona olmasın bana olsun ama sanırım huy edinmiş onu :)

Uyumadaan hemen önce karnını doyuruyorsanız gazdan olabilir,bazen gazını çıkarttıgımızda bile bu cocuk nıye ağlıyo hala,gazıda çıktı diyoruz ama biraz gecıyor tekrar gaz çıkartıyor

Benim ilk oğlum da öyleydi, hep gazdan ne yazık ki. Gazını tam cikardiginizdan emin misiniz?

Uyumadaan hemen önce karnını doyuruyorsanız gazdan olabilir,bazen gazını çıkarttıgımızda bile bu cocuk nıye ağlıyo hala,gazıda çıktı diyoruz ama biraz gecıyor tekrar gaz çıkartıyor
Benim ilk oğlum da öyleydi, hep gazdan ne yazık ki. Gazını tam cikardiginizdan emin misiniz?

Gaz olmadığına eminim . Çünkü emmediğinde de yapıyor aynısını :) bence huy edinmiş onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…