Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
10 günlük oğlum var ve uyku problemi yaşıyoruz. oğlum yarım saatte bir uyanıyor. gözünü açacak hali yok ama uyumamak için direniyor. emziriyorum gazını çıkarıyorum altıda temiz ama uzun süreli uyumuyor. internette yeni doğan bebek 16-18 saat uyur diyor benimki 6 saat uyumuyor. ne yapmam gerekiyor arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum.
10 günlük oğlum var ve uyku problemi yaşıyoruz. oğlum yarım saatte bir uyanıyor. gözünü açacak hali yok ama uyumamak için direniyor. emziriyorum gazını çıkarıyorum altıda temiz ama uzun süreli uyumuyor. internette yeni doğan bebek 16-18 saat uyur diyor benimki 6 saat uyumuyor. ne yapmam gerekiyor arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum.
aynı durum oğlum 20 günlükken başıma gelmişti dr.umuz karnı doymadıgı için uyumadıgını söylemişti.o kadar emzirmeme ragmen sütüm yetmiyormuş.mama takviyesi yaptık.derin uykular başladı.hem emzirdim hemde mama ile besledim
evet açlık olabilir neden, benim bebişimde doymamış günlerce bende saatlerce emmesini iyi bişe sanıyordum meğer süt az olduğu için sürekli emmek istiyormuş. belkide sütün çokturda gazlı bir bebektir buda olabilir sorunu.
bende yaşamıştım halada tam düzene girmedi biz de açlıktan dedik mama verdik halbuki sağdığımda en az 100 ml sütüm olurdu bu yüzden emmeyide bıraktı mamaya alışınca mama verince 1 saat emince yarım saat sürerdi uykusu bence gazlı bebeğin rezene verebilirsin sanırım bir dene istersen ben veriyordum