bebeğim uykusunda ses çıkarıyor

dillerim_lal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
4.619
62
118
merhaba arkadaşlar

benimde bir sorum olacak

1 aylık bebeğimvar.uykusunda sesler çıkarıyor.böyle ıkınır gibi daha doğrusu boğazını temizler gibi sesler çıkarıyor.acaba gazı olduğu içinmi yapıyor?

birde iki günüdr kakası sümüksü.rengi altın sarısı ve cıvık ama sümüksü bişi uzuyor böyle.acaba üşüttümü

sadece anne sütü içiyor bu arada.uykusunda çıkardığı seslere çok takıldım.kalkıp bakıyorum uyuyor gözleri kapalı ama ses çıkarıyor.acaba burnumu tıkalı dedim baktım temizledim bişi yok.sizce neden böyle sesler çıkarır

emzirdikten sonra ara ara gazını çıkartabilirsiniz.tekrar emzirebilirsiniz.belki gazını yeteri kadar çıkartamıyodur.benim bebeğimde ara ara ses çıkartıyodu uyuren.ama çok rahatsız eden bir durumsa bi dr.a danışabilirsiniz içiniz rahat eder.birde bebeklern bezi çok sıkı bağlandığıda rahatsız oluyolar.

kakasındaki sümüksü şeyler burundan geliyo demişti drum bana.. bebişinin burun temizliğini ihmal etme.. düzelir için rahat olsun..

benim kızçemde doğduğundan beri uykusunda aynen senin dediğin sesleri çıkarıyo.. hatta bu ara rüyasında kendince bişeyler aguluyo.. kocişle gülüşüyoz.. bebiş sana benzemiş bak rüyasında konuşuyo diye..
normal yani.. bazı bebişler uysunda sesler çıkarmayı seviyolar..

hatta aklında bulunsun.. bebişler hani rüyasında gülüyo ya.. melekler güldürüyo.. bazende ağlayabilir hatta çığlık atarmış gibi sesler çıkarabilirler.. ozamanda melekler dünyaya geldiğini bilrmek için bebişleri çimdikliyolarmış.. banada bunu yaşlı bi komşum söyledi.. için rahat olsun yani.. başlarda bende üzülüyodum sonra alıştım bu duruma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…