• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğim uykusunda korkuyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

SiBeL

oğlum ve kızım herşeyim
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
516
9
296
11 aylık bebeğim 2 seferdir uykusunda sanki boğazında birşey kalmış boğuluyormuş gibi ses çıkarıyor sonra uykuya devam ediyor..ilk olduğunda oto koltuğunda uyuyordu birden tuhaf ses çıkardı ve uyumaya devam etti eşimle çok korktuk..kusan bir bebek ve acaba boğazına kusmuk geldide çıkaramadı diye düşündük..bugünde ayağımda sallarken yine aynı şey oldu ve kollarını da aniden havaya kaldırdı birşeyden korkmuş gibi hemen kucağıma aldım yine uyumaya devam etti.sebebi nedir sizce bu durumu yaşayan var mı rüyasında korkuyor olabilir mi acaba?bebeğim odasında uyuyor hep..ya yine olursa diye çok endişeliyim :sm_confused:

tatlım öncelikle geçmiş olsun. belki kusucak gibi oluyodur dediğin gibi ama sen bi süre bebeğinle beraber yat canım tekrarlarsa yanında olursun en azından müdahele edebilirsin... umarım bidaha olmaz..

bebeğini bol bol oku canım bence.benim bebeğimde sürekli sıçrayarak uyanıodu.ve ağlıyordu.babannemize okuttuk ve dua takıo şuan.daha öle bi sorun yaşamıyor..

bir doktora götür devam ederse. ama bebeğine dua okumayı da ihmal etme. umarım önemli bir şey yoktur.

okumak iyi geliyo gerçekten bide ben kızıma ufak bi kuranı kerim aldım yatağının başucuna koydum öyle uyutuyorum uykuda sıçraması filan kalmadı dene bence.kendi yatak odana al biras yanında uysun nolur nolmaz.haaa aklıma geldiv yan yatır çocuğu belki gerçekten kusmuğu geliyodur boğazına sonra geri yutuyordur.çok geçmiş olsunnn

çok sağolun evet okuyorum devamlı zaten
evet bir süre yanıma almak iyi olacak korkuyorum çok

byolog odasında Kur an var zaten..yan yatırsamda oğlum çok deli yatıyor karyolasını enine boyuna bir dolaşıyor geceleri kendine göre dönüyor yani kalmıyor yerinde..kışa napıcaz bilmem üzerinde örtü durmuyor uyku tulumu gerekecek sanırım :ecrin_bebek:

benim oğlumda doğduğundan beri bahsettiğin şey oluyor..hatta birkaç kez gece nefes alışıyla uykudan uyandım.tatildeyken kuzenim bile öbür odadan koştu.boğuluyo sanmış,.şu an 4 aylık.son kontrolünde doktoruna sordum.'ben farkettim ama seni endişelendirmemek için söylemedim 'dedi.önemli bişey değilmiş.bazı bebeklerde gırtlak yapısı 2 yaşına kadar ancak tatamlanırmış.oğlumunki de öyleymiş.çok fena ses çıkıyo boğulacakmış gibi.yastıkta yatırmaya çalış dedi.

okuyorum diyorsun ama kesin abdestli olda oku etkili olsun abdest almadan okursan olmuyor cnm.. benim bebeğimde aynı seninki gibi sıçrıyordu uykuda ağlıyordu bana abdestli ayetel kürsi oku dediler okudum geçti... bebeğim ne zaman tek kalsa 10dk. bir mutlaka uyanırdı korkuyordu..şimdi yok ayda yılda bir işte..

Back