bebeğim uykusunda için için ağlıyor:((

Biricik

üç böcek bir çiçek
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
1.170
6
681
Antalya
kızlar bu sabah bir şey farkettim. bebeğim uyurken sanki kabus görüyormuş gibi için için ağlıyor.öyle iç çekip ağlıyorki dayanılacak gibi değil. bildiğim duaları okuduktan sonra düzeliyor. sizlerde böyle birşeyle karşılaştınız mı?

allah bağışlasın arkadaşım..benim oğlum da yapardı aynı şeyi o aylarda...evdeki büyüklerim, annesini dövüyolar derdi :)) ondan ağlarmış :)) işin şakası bi yana insanın aklı çıkacak gibi oluyor demi...allahın izniyle bişey olmuyolar meleklerimze...bek hele bi büyüsün o iç çekişler AVAZ AVAZ BAĞIRMAYA dönecek :))

kızlar bu sabah bir şey farkettim. bebeğim uyurken sanki kabus görüyormuş gibi için için ağlıyor.öyle iç çekip ağlıyorki dayanılacak gibi değil. bildiğim duaları okuduktan sonra düzeliyor. sizlerde böyle birşeyle karşılaştınız mı?

canım benım bu ınanc meselesı.
ben nazara cok ınanıyorum ve ozellıkle bebekler cok nazar alıyorlar.
ıkı kızımdada bazen ozellıkle dısardan gezmeden geldıgımde gecelerı sureklı uykuda kaburlar gorur huysuzlanırlardı
esım ve ben dua okuduktan sonra sakınlesır uyurlardı.bol bol dua et canım bol bol.
ben 1,5 yıl once arkadasımın 3,5yasında kızını sebepsız yere 1gunde kaybettık.dunyalar guzelı mavı belınce bukle saclarıyla ay yuzlu kız bır gunde gıttı.ve drlar hıcbırsey bulamadı canım.ben ozaman kesınlıkle artık tamam dedım yaaaaa
cok acızız hemde cokkkkkk.dua dua dua
baska hıcbırsey degıl canım.
bebgını gule gule buyut sekerım.rabbım nazarlardan korusun :nazar::nazar::nazar:

canım benimde oglumda olmuştuu bölee... nazar da olabilir birde ... büüyklerimiz şeyd erdii.. bebeklerii aglatmak için melekler annen öldüü dövüyolar giib şeyler deermişler bebekelrde aglarmış ondandır ... üzülme canım bi kaç hafta sonra düselir:)

Slm kizlar iyi denk geldi bu konu bende bu konuda birşey sormak istiyordum zaten benim oluşumda 3 ay bitti. özellikle ben çok içten baktiğimda ve kalabalik ortamlara girdikten sonta tam uyuduğu anda bağirarak uyaniyo ağliyor korktuğu çok belli çok değişik hareketler yapiyor siçriyor dua okuyuynca geliyor nwe yapcam bilmiyorum o zaman bende korkuyorum of boyle olan var mi aranizda

ay kıyamam ben ona allahım güle güle büyütmek nasip etsin canım, inşallah düzelir hemencecik, dua okumak yapılcak en güzel şey bencede, kuzenin bebişinde de arada oluyodu nazar dualarını oku
öpüyorum

Slm kizlar iyi denk geldi bu konu bende bu konuda birşey sormak istiyordum zaten benim oluşumda 3 ay bitti. özellikle ben çok içten baktiğimda ve kalabalik ortamlara girdikten sonta tam uyuduğu anda bağirarak uyaniyo ağliyor korktuğu çok belli çok değişik hareketler yapiyor siçriyor dua okuyuynca geliyor nwe yapcam bilmiyorum o zaman bende korkuyorum of boyle olan var mi aranizda

canım benım bebeklerı asla uykuda cok sevıp bakma ve baktırma kapat yuzunu.en masum ve guzel oldukarı an uyku halı ve o melek gıbı yuzlerı nazara gelıyor.
sureklı okuyun kızlar sureklı.
her bebege ozellıklede bazı cok guzel bebeklere oluyo canım
dua dua dua.
benım arkadasımın 3,5 yasında kızını kaybettık canım nazardan.kı drlar dedı bısey bulamadık dıye canım yaaaa.ben o an acızlıgımızı daha ıyı anladım
allah hepımızın evladını korusun canlarım benım
sureklı okuyun canım sureklı

benim oglumda yapardı içim erirdi bazende uyandırırdım ama cok tatlı oluyolar banada melekler dövüyo demişlerdi:)

bebeklerimiz anne karnından itibaren ruya görüyorlar gün içinde sürekli ağlayıp güldükleri için (çünkü kendilerini ifade etme şekilleri bu) rüyalarında da ağlayıp gülüyorlar benim oğlum da bazen dudağını ters u yapıp aynen seninki gibi için için ağlıyormuş gibi yapıyor ama 2 dakika sonra da gülüyor bazen uykusunda aguuu bile diyor çok tatlılar di mi ? tabi ağlar gibi olduğunda dua okuyarak rahatlarsın o da rahatlayabilir korkma ayol normal..

canım benm kızım 7,5 aylık hala böyle uykusunda ağlar...bebekler çok sevildiği için melekler kıskanır onları ağlatırmış der büyüklerim :))

Bu tarz şikayetleri sık olan arkadaşlar, çocuğunuz sebepsiz yere gülüyor ağlıyor veya farklı hareketler yapıyorsa geç kalmadan bir çocuk nöroloğuna götürün.. bizde de vardı hayali arkadaş sandık 5 ay birşey görüp gülüyordu, epilepsi çıktı!

Bu tarz şikayetleri sık olan arkadaşlar, çocuğunuz sebepsiz yere gülüyor ağlıyor veya farklı hareketler yapıyorsa geç kalmadan bir çocuk nöroloğuna götürün.. bizde de vardı hayali arkadaş sandık 5 ay birşey görüp gülüyordu, epilepsi çıktı!

canim basta cok gecmis olsun simdi okurken korktum benim kizimda 6 aylik yani bir ay önce beyin iltihapi gecirdi bir kac aksamdir uykuda aglyior sanki dövüyorlar gibi baska nasil farketiniz dr nelerini kontrol etti

Bebeğin sıkıntısını ifade etme şeklide olabilir bazen sebepsiz yerede olablir. Konu başlığı baya eski ama melekler ağlatıyo falan diyince müdahale edesim geldi. Tövbe yok annen öldü falan diyomuş hangi melek diyomuş acep tecrübesiz anneler görüpte inanmasınlar diye yazıyorum bebeğinizin dilinden en iyi siz anlarsınız bi yeri ağrıyablir rüya görüyo olablir bazennsizi özlemiş olablir aç olablir takip edin hurafelerle çocgunuzuu anlayamazsınız

Back
X