Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu sabah bir şey farkettim. bebeğim uyurken sanki kabus görüyormuş gibi için için ağlıyor.öyle iç çekip ağlıyorki dayanılacak gibi değil. bildiğim duaları okuduktan sonra düzeliyor. sizlerde böyle birşeyle karşılaştınız mı?
Slm kizlar iyi denk geldi bu konu bende bu konuda birşey sormak istiyordum zaten benim oluşumda 3 ay bitti. özellikle ben çok içten baktiğimda ve kalabalik ortamlara girdikten sonta tam uyuduğu anda bağirarak uyaniyo ağliyor korktuğu çok belli çok değişik hareketler yapiyor siçriyor dua okuyuynca geliyor nwe yapcam bilmiyorum o zaman bende korkuyorum of boyle olan var mi aranizda
kızlar bu sabah bir şey farkettim. bebeğim uyurken sanki kabus görüyormuş gibi için için ağlıyor.öyle iç çekip ağlıyorki dayanılacak gibi değil. bildiğim duaları okuduktan sonra düzeliyor. sizlerde böyle birşeyle karşılaştınız mı?
Bu tarz şikayetleri sık olan arkadaşlar, çocuğunuz sebepsiz yere gülüyor ağlıyor veya farklı hareketler yapıyorsa geç kalmadan bir çocuk nöroloğuna götürün.. bizde de vardı hayali arkadaş sandık 5 ay birşey görüp gülüyordu, epilepsi çıktı!