- 8 Şubat 2020
- 309
- 258
- 103
- 30
- Konu Sahibi Mavilim001
-
Neden böyle diye düşünmekten hiç uyuyamıyorum inanınKilo alımı vs iyiyse hiç üzülmenize gerek yok. Çok şanslısınız aslında uyuyun dinlenin siz de bol bol
Ben bebeğim asla uyumadığı için gece iki kez 40 dk sonrasına alarm kurup yatıyordum. Artık uykusuzluktan öleceğimi düşünmeye başlamıştım. İnanın kilo alımı iyiyse sorun yoktur.Neden böyle diye düşünmekten hiç uyuyamıyorum inanın
Ben doktora götürüp çok uyuyo dediğimde doktor ne güzel bunun için hastaneye mi gelinir dediYeni Doğanlar 18 saatte kadar uyur gayet normal . Aslında uyumayanlar normal değil . Biz anormale o kadar alışmışız ki normal garip geliyormaşallah diyelim sizde dillendirmeyin normali o bacım,
Ama o yetersiz beslenmeden olmaz mı? Ben güzel beslediğimi düşünüyorum ama bilemedim ki olabilir mi. P.tesi sağlık ocağında randevum var orda yaparlar mı acaba yada bi sorun olur mu ki o günü beklemem bilemedim şimdiBenim oğlum da aynısıydı hatta bir gün emzirmek için bile uyandıramadık, baygın bir şekilde yatıyordu. Hemen hastaneye gittik tabii. Şekeri düşmüş, yenidoğan bebeklerde çok sık görülen bir şeymiş. Acilde şırıngayla ağzına şekerli su verdiler. Ertesi gün çocuk kendine geldi gözü açıldı, normal bir şekilde uyuyup emmeye başladı. Şekeri düşmüştür büyük ihtimal. Acildeki doktor bu durumu bir daha yaşarsak evde kendimizin de verebileceğini söyledi, şükür yaşamadık. Siz de evde uygulamayın bir doktora gösterin, parmağından ufak bir kan alıp şekerine bakıyorlar hemen anlaşılıyor zaten
Yetersiz beslenmeden olur . Uyardığınızda uyanıyorda sıkıntı yok . Baygın yatar emme gücü olmaz şekeri düşen çocuğun zatenAma o yetersiz beslenmeden olmaz mı? Ben güzel beslediğimi düşünüyorum ama bilemedim ki olabilir mi. P.tesi sağlık ocağında randevum var orda yaparlar mı acaba yada bi sorun olur mu ki o günü beklemem bilemedim şimdi
Ay benimki ilk doğduğunda 1 saatte 1 uyanıyordu 1 aylıkken 12 saat uyumadığını bilirim gazdan Allah yaşatmasınBen doktora götürüp çok uyuyo dediğimde doktor ne güzel bunun için hastaneye mi gelinir dediben ilk oğlumdan sonra bunun için eğitim araştırmalarda bile gezebilirim diyemedim
2 saatte bir emziriyordum sabah akşam ama demek ki yeterli gelmemiş şekeri düşmüştü. Panik yapmak için söylemedim aklınızda bulunsun belki ondan kaynaklanıyordur diye. Bence sağlık ocağına gittiğinizde doktora bi söyleyin şekeri düşmüş olabilir mi diye doktor mutlaka anlar, yönlendirir ona göreAma o yetersiz beslenmeden olmaz mı? Ben güzel beslediğimi düşünüyorum ama bilemedim ki olabilir mi. P.tesi sağlık ocağında randevum var orda yaparlar mı acaba yada bi sorun olur mu ki o günü beklemem bilemedim şimdi
Benim bebeğim de öyleydi uzamış sarılıktan kaynaklı yenidoğan döneminde uyandıramazdım besleyemediğim için de oturup ağlardım ama şu an 7 aylık oldu hala uykuyu çok seviyor demek huyu öyleKızlar selam. Oğlum 14günlük yenidoğan. Sorun şu ki bütün gün uyuyor akşam uyanıyor 2saat uyanık kalıyor tekrar uyuyor sabaha kadar. Sabahtan 1-2 saat uyanık sonra yine uyku. Ben uyurken besliyorum zaten hafif ağlıyor emziriyorum uyurken emiyor ama uyumaya devam ediyor sonra. Doktora gittik sarılığı yok, kilo alımı iyiydi. Ama diğer oğlum hiç bu kadar uyumazdı. Başına gelen var mı? Bu kadar uyumasının başka ne sebebi olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?