bebeğim uyandığında karyolasında ayağa kalkıyor düşer ileride diye korkuyorum :((

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
983
81
643
İstanbul
arkadaşlar 8 aylık bebeğim artık heryerden tutunarak ayağa kalkıyor. karyolamızda şu büyüyen karyolalardan. uyandığı zaman önce mızıklanıyor bazen ağlıyor hemen karyolada ayağa kalkıp dikiliyor. ileride biraz daha büyüdüğünde düşer diye korkuyorum. odalarımızda ayrı. park yatak almadığıma çok pişman oldum. bizimkisi çok hareketli zaten. tekrar bir karyola alamamda. sizlerin beşikleri nasıl ve bebekleriniz de böyle yapıyormu?şimdiden korku sardı beni.. ((

evdeki yatağı park yatak. tüm bebekler o aylarda hatta daha önce ayağa kalkıp, hareket ediyorlar. ben park yatakta çok rahat ettim. kısa süreli yatakta yalnız kaldığında ağlasa da başına bir şey gelmeyeceğini bildiğimden içim rahat.
yazlıktaki yatağı sizinkinden . resmen korkulu rüya görüyorum oraya gittiğimizde. yukarı kalkan kısmından aşağı doğru sarkmaya başladı. ben de geçici çözüm olarak yukarı kalkan parmaklıklı kısmının altına bahtaniyelerinden birini ince uzun katlayıp koydum. parmaklığı yükselttim. başka türlü uyku girmiyordu gözüme.
aman diyim. ihmale gelmez. gerekirse yatağı değiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…