• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim üşüttü mü yoksa ek gıdadan mı

hilal_zeki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2022
1
0
1
40
7 aylık oğlum bugün ne yese kustu içtiği suyu bile, hava çok sıcak olmasına rağmen çorapsız dolaştırmam çünkü ayakları çok soğuk diye fakat bugün yanıyor diye çoraplarını çıkardım evde yürüteçle dolaştı olmadı o şekilde dışarı kapıya çıktık dolaştık biraz üşüttü mü bilemedim, keyfinde bir şey yok pek hafif halsizliği var kusunca ağlamıyor, ek gıdaya yani tattırmaya 5 aylıkken başlamıştım patatese hassasiyeti vardı 21 gün sonra tekrar denedim bugün acaba ondan mı kusuyor üşüttü mü kusuyor bilemedim canım çok sıkıldı, böyle bir durumla karşılaşan var mı? Sabaha kadar devam ederse doktora götürcem, götürmesine de müdahale etmiyorlar ateşi yoksa iştahında problem yoksa keyfi yerindeyse endişelenmeyin diyip gönderiyorlar.

Aslında siz de gayet güzel söylemişsiniz. Endileşenecek bir durum yok.
Kusmalar patates yedikten sonra mı başladı? Öyleyse büyük ihtimalle ondandır. Bu sıcakta ayaklarını üşütebileceğini sanmıyorum. Buz gibi suda kalıp sonra o ayaklarla taşta falan yürümesi lazım.
Bir de siz bilirsiniz ama elleri, ayakları soğuk olması üşüdüğünü göstermez. Bence bu sıcakta çorap giydirmeye alıştırmayın.

Back