Bebeğim üşür mü?

Peripadisahininkizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2022
827
752
22-22.5 derece arası ben baya üşüyor yorgan örtüyorum kendime. Bebeğime 2.5 tog uyku tulumu giydirdim normalde 18 derecede giydirilirmiş güya ama bebeğim hiç terlemedi vücut ısısı iyi ama yanakları buz gibi yanaktan ateş ölçtüğümde zaten 35.3 çıkıyor baya soğumuş. Kulakları da üşüyor.
Derece artırıp tulum giydirmeyip sadece battaniye örttüğümde yüzü ve kulakları sıcaktı. Burnu tıkandığı için kombiyi kıstım ama şimdi de üşütecek mi diye korktum.

22-22.5 derece arası ben baya üşüyor yorgan örtüyorum kendime. Bebeğime 2.5 tog uyku tulumu giydirdim normalde 18 derecede giydirilirmiş güya ama bebeğim hiç terlemedi vücut ısısı iyi ama yanakları buz gibi yanaktan ateş ölçtüğümde zaten 35.3 çıkıyor baya soğumuş. Kulakları da üşüyor.
Derece artırıp tulum giydirmeyip sadece battaniye örttüğümde yüzü ve kulakları sıcaktı. Burnu tıkandığı için kombiyi kıstım ama şimdi de üşütecek mi diye korktum.
Cok sicaga alistirmayin cocuk sonra hasas olur cabuk hastalanir bizim Burda almanlar bebeklerini giydirip Gunduz balkanda yatiriyorlar pusete temiz ve serin havaya alissinlar diye

Göğüs ve sırt bölgesine bakmanız lazım. Bu iki bölge soğuksa üşüyormuş. Doktorumuz öyle söylemişti ki büyük ihtimalle yüzü kulağı soğuksa o bölgeleri de soğuktur

Bebekleri soğuk değil sıcak hasta eder derler bencede çok doğru. Yanakları elleri soğuk olabilir bu üşüdüğü anlamına gelmez hastalık edicek cinsten bahsediyorum. Tulumun içinde vücut ısısı normalse zaten sorun yok ki tulumların tog değerleri bunun için zaten. Üşümez merak etmeyin ❤️

Sizin bebeğinizin yüzü soğuk oluyor mu burnu kulakları baya soğuk. sıcağa alıştırmış olabilirim 4 aylık daha ilk defa deniyoruz bir iki gündür
Evet soğuk oluyor kulaklar yanaklar , ama bu bebeğin üşüdüğünü göstermez.
Benimde 4aylık . Ki ayakları çıplak sıcacık oluyor .
Beşiğinde örtü oyuncak vs bulundurmayın