• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim Ultrasonda SAT'tan 1 Hafta İleride

_moonstar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2023
5
0
1
26
24.12.2022. Hesaplarıma göre 4 hafta 5 günlük olması gerekirken ultrasonda 5+4 çıktı. Bu duruma çok şaşırdım. Benim ilk gebeliğim ve SAT’tan eminim uygulama kullandım. Döllenme ocak ayı başında olmuş görünüyor dedi doktor ama neden 5+4 çıktığımj bilmiyorum. Bu durumu yaşayan var mı? Yardımcı olur musunuz?

Olabilir. Tahmin ettiğinizden daha erken yumurtlama yasamissinizdir

24.12.2022. Hesaplarıma göre 4 hafta 5 günlük olması gerekirken ultrasonda 5+4 çıktı. Bu duruma çok şaşırdım. Benim ilk gebeliğim ve SAT’tan eminim uygulama kullandım. Döllenme ocak ayı başında olmuş görünüyor dedi doktor ama neden 5+4 çıktığımj bilmiyorum. Bu durumu yaşayan var mı? Yardımcı olur musunuz?
Bende düzenli regl ve yumurtlama takvimine göre gidiyor ve hiç şaşmazdım günü gününe tutardı . 🤭😂
Hamile kaldığım ay 1 hafta geç yumurtlama olmuşum. Belli bir haftadan sonra o kendi takvimine ayak uyduruyor için rahat olsun ♥️

Banada öyle demişlerdi doğuma kadar hep öyle gitti doğdu arkadaşlarından boy olarak yapı olarak daha iri maşallah geriden gelmesin ileriden gitsin sıkıntı olmaz

Back