E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU3
Kızlar bebeğim ultrasonda gözükmedi. 24 nisan en son adet tarihim 21 mayısta regl olmayınca idrar testi yaptım pozitif çıktı. 24 mayısta doktora gittim.Kese gözükmedi.(Vajinal ultrason)Doktorum ya çok küçük ,yada dış gebelik dedi . Kan testi yaptık beta hsg 300 çıktı.27 mayısta (bugün) tekrar kan testi yaptık. 1560 çıktı.Doktorum bugün aradı. Perşembe tekrar kan testi yaptır bakalım dedi. Benim gibi olan var mı ? yardım edin
Dün doktora gittim gördüm :) çok mutluyum İnşalalh devamı gelir.Mİnicik daha .
Teşekkürler desteğinize
bak gördün işte bu kadar stres yapma diycem ama insanın elinde değil ki ben de aynı senın gıbı cok pipirikliyim ama yine de rahat olmak lazım dur bakalım daha nelerini görüceksin ben hatta gecen hafta mıde bulantım bırden kesılınce yıne doktora gıtmıstım nıye bulantılar bırden kestı dıye doktor gulmustuu gel bıkakalım dedı bı baktık kı mıncacık kalbı pır pır atıyoo. ve rahatlamıstım.sonra da esımı 8 ay napıcaksınız demıstı doktorum yanı bıraz rahat olmak lazım canım benım.Dün doktora gittim gördüm :) çok mutluyum İnşalalh devamı gelir.Mİnicik daha .
Teşekkürler desteğinize
Kızlar bebeğim ultrasonda gözükmedi. 24 nisan en son adet tarihim 21 mayısta regl olmayınca idrar testi yaptım pozitif çıktı. 24 mayısta doktora gittim.Kese gözükmedi.(Vajinal ultrason)Doktorum ya çok küçük ,yada dış gebelik dedi . Kan testi yaptık beta hsg 300 çıktı.27 mayısta (bugün) tekrar kan testi yaptık. 1560 çıktı.Doktorum bugün aradı. Perşembe tekrar kan testi yaptır bakalım dedi. Benim gibi olan var mı ? yardım edin
sudenazcım Seninle Aynıyız Sanırım.benimde Son Regl Tarihim 24 Nisan. Ve Hamileyim. Hala Da Doktora Gitmedim Haftaya Yada Sonraki Haftaya Gidicem Canım. çok Erken Gitmeye Gerek Yok Diye Düşünüyorum. şükür Bebeğini Görmüşün. Umarım Benim Bebeğimde Iyidir.
bak gördün işte bu kadar stres yapma diycem ama insanın elinde değil ki ben de aynı senın gıbı cok pipirikliyim ama yine de rahat olmak lazım dur bakalım daha nelerini görüceksin ben hatta gecen hafta mıde bulantım bırden kesılınce yıne doktora gıtmıstım nıye bulantılar bırden kestı dıye doktor gulmustuu gel bıkakalım dedı bı baktık kı mıncacık kalbı pır pır atıyoo. ve rahatlamıstım.sonra da esımı 8 ay napıcaksınız demıstı doktorum yanı bıraz rahat olmak lazım canım benım.
canım bende adetim 3 gün geçince idrar testi yaptım sonuç pozitifti. testi 3 gün sürekli yaptım her seferinde pozitif sonuç aldım. 3 gün önce dayanamayıp birde kan testi yaptırdım. kan değerim 2755 çıktı. yani kesin hamileyim ama hiçbir belirtim yok. senin belirtilerin başladı mı? bende bir sorun çıkmasından çok korkuyorum. belirtilerin nelerdi?