Bebeğim ultrasonda gözükmedi

E

EU3

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU3
Kızlar bebeğim ultrasonda gözükmedi. 24 nisan en son adet tarihim 21 mayısta regl olmayınca idrar testi yaptım pozitif çıktı. 24 mayısta doktora gittim.Kese gözükmedi.(Vajinal ultrason)Doktorum ya çok küçük ,yada dış gebelik dedi . Kan testi yaptık beta hsg 300 çıktı.27 mayısta (bugün) tekrar kan testi yaptık. 1560 çıktı.Doktorum bugün aradı. Perşembe tekrar kan testi yaptır bakalım dedi. Benim gibi olan var mı ? yardım edin

• Konu Sahibi EU3
CANIM DEĞERLERİN BAYAĞI ARTMIŞ ZATEN BEBİŞİNDE O ZAMAN GÖZÜKMEMESİ NORMAL BEN GÜNÜMÜ 4 GÜN GEÇTİKTEN SONRA GİTTİM ZOR GÖZÜKMÜŞTÜ CANIM İÇİN RAHAT OLSUN GÖZÜKÜR ŞİMDİ

• Konu Sahibi EU3
cnm ben adetim 1 hafta gecikmişti yani 4+5 günlüktü degerim 2655 di kese gözükmemeişti zaten doktor karından ultrasonla bu deger 4000lere çıktığında görebiliriz demişti hiç endişe etme cnm en gec 1 haftaya kadar gözükür

• Konu Sahibi EU3
cnm hiç üzme kendini bende senin gibi çok üzmüştüm ilk günler kendimi ilk gittiğimde kese gözükmemişti acaba dış gebelikmi die takmıştım kafama 1 hafta sonra dr gittiğimde kese gözükmüştü bebegi görememiştik bu seferde acaba boş gebelikmi die kafama takmıştım 1 hafta sonra gittiğimde hem bebegi gördük hem kalp atışlarını duyduk boşu boşuna kendimi yedim bitirdim:) sende allahın izniyle 1 haftaya kalmaz keseyide bebişinide görürsün cnm

• Konu Sahibi EU3
canım benim bebeğimde görünmemişti 4hft lıkken kesin görünüyo ama sıkma canını

• Konu Sahibi EU3
kizlar endiselenecek bisey yok ben bebegimi 4 haftalikken goremedim cunku cok kucukmus dr gorunmuyor dedi...1 hafta sonra gittim keseyi gordum yerlesmis ama bu sefer de kalp atisini duyamadim dr ancak 7 haftada duyulur dedi...pazartesi kalbini dinlemeye gidecegim... yani bebeginiz daha cok kucuk biraz beklemeniz gerek...bence dr un hemen dis gebelik demesi yalnis...benim bebegim vajinal ultrasonda 5 dk aradik bulamadik sonra birdne cikiverdi yani belli olmuyor bazen...onlar daha elma cekirdegi kadar biraz sabretmek gerek bence hemen kotu dusunmeyin...

insallah bebegin gorunecektir arkadasim hemen karamsar olma,iyi dusun iyi olsun insallah..

• Konu Sahibi EU3
bence daha erken gözükmesi için biraz bekle kalp atışınıda bebeğinle görürsün inşallah

• Konu Sahibi EU3
Kızlar içim rahatladı biraz teşekkür ederim .Yarın kan testi yaptıracağım ve tekrar doktora gideceğim.
Bugün tam bir hafta geciktim.İnşallah kese görünür .Doktorda biraz telaşlandırdı sanırım haklısınız .Ama insanın içine kurt düşüyor işte

• Konu Sahibi EU3
Sen gönlünü ferah tut, değerler artmaya devam ettiği sürece sorun yok.
Bizler biraz erken fark edip, dr peşine düşüyoruz.
Benim kese 6. haftada gözükmüştü.
Güzel haberlerini alırız bugün. a.s.
Allah hepimize kucağa almayı nasip etsin.

sudenaz bende tam 1 ay önce senin gibi panik icinde yaziyodum buraya sukurki gördük ultrasonda biraz aceleci anneleriz sanirim :) gerci oglumdada acele etmsitim ama bu regle yakin olmus o yuzden tam son regl in tarihinden hesapladigin büyüklükte olmuyor bi hafta daha kücük oluyor o yuzdende ultrasonda görpnmüyor ama bi kaca kez kan tahlilinde degerler ikiye katliyosa iki gunde bir icin rahat olsun ben bi hafta kan tahlili sonucu beklemistim insallah eli ayagi duzgun sag salim almak nasip olur bebislerimizi kucagimiza

CANIM BENDE ŞİMDİ GÖREBİLİRSİN KESEYİ BETA DEĞERLERİN 1000 İ GEÇMİŞ VAJİNAL ULTRASONLA KESEYİ GÖREBİLİRSİN.

Dün doktora gittim gördüm :) çok mutluyum İnşalalh devamı gelir.Mİnicik daha .
Teşekkürler desteğinize

Teşekkürler desteğinize

canım gözünaydın sana demişti erken daha görürsün diye boşa stres yapmışsın tekrar gözün aydın canım

tatlim Benim öncelikle Hayirlisi Olsun...
Biraz Sabret Bebeğini Göreceksin...
Değerlerin Epeyce Artmiş.... Ne Mutlu Sana....

Teşekkürler desteğinize
bak gördün işte bu kadar stres yapma diycem ama insanın elinde değil ki ben de aynı senın gıbı cok pipirikliyim ama yine de rahat olmak lazım dur bakalım daha nelerini görüceksin ben hatta gecen hafta mıde bulantım bırden kesılınce yıne doktora gıtmıstım nıye bulantılar bırden kestı dıye doktor gulmustuu gel bıkakalım dedı bı baktık kı mıncacık kalbı pır pır atıyoo. ve rahatlamıstım.sonra da esımı 8 ay napıcaksınız demıstı doktorum yanı bıraz rahat olmak lazım canım benım.

sudenazcım seninle aynıyız sanırım.benimde son regl tarihim 24 nisan. ve hamileyim. hala da doktora gitmedim haftaya yada sonraki haftaya gidicem canım. çok erken gitmeye gerek yok diye düşünüyorum. şükür bebeğini görmüşün. umarım benim bebeğimde iyidir.

canım bende adetim 3 gün geçince idrar testi yaptım sonuç pozitifti. testi 3 gün sürekli yaptım her seferinde pozitif sonuç aldım. 3 gün önce dayanamayıp birde kan testi yaptırdım. kan değerim 2755 çıktı. yani kesin hamileyim ama hiçbir belirtim yok. senin belirtilerin başladı mı? bende bir sorun çıkmasından çok korkuyorum. belirtilerin nelerdi?

Iyidir Canim Iyidir Olumlu Düşün Olumlu Olsun.

teşekkür ederim canım inşalalh 15 gün sonra kalp atışını duyacağız Alalhın izniyle

Bendede pek belirti olmadı .Adet olucakmışım gibi belirti oldu .Halada oluyor.Göğüslerim adet olmadn önce şişerdi zaten şişti inmedi bu sefer sırnaşık şey . Dün doktor bana 4 hafta +3 günlük gebesin dedi değerim 3150 çıktı.Evet sende kesin gebesin. Bende korkuyorum hala ama Allahın izniyle bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…