Bebegim ultrasonda 5 haftalik görunuyor ama doktor 8 haftalik olabilir diyor

canım geç döllenme geriden gelir bu önden gidiyor yani biraz farklı konu sahibesinin şeker hastalığı ya da tansiyon var mı? öncelikle bunu bi öğrenmek gerek genelde şeker hastalarında oluyor bu durum
şayet yoksa adetinizin döngüsü çok önemli ve çok uzun sürüyor dediğiniz gibiyse bence normal her şey... yine de bizi habersiz bırakmayın sonucu merak ettim şimdiden
ben de geç döllenmeye bağlı komplikasyonlar yaşadım hemde iki kez ikinci daha çok kimyasal gebelikti

hımm ben yanlış anlamışım. böyle bi durum hiç duymamıştım. sana da geçmiş olsun Allah sağlıklısını versin hepimize

hımm ben yanlış anlamışım. böyle bi durum hiç duymamıştım. sana da geçmiş olsun Allah sağlıklısını versin hepimize

Amin hepimize... aynı şeyleri yaşıyoruz dilerim ki siz de hemen sağlıklı bir bebek sahibi olursunuz :) memnun oldum bu arada

Benim onden gitmiyor canim kendi doktorum 6 haftaliksin dedi ( adet gunlerimin 33 bazen. 35 de bir olmasini ele alarak ve birde kesenin kucuklugunden, kese 4.2 cm idi) diger doktor sadece buyuk bir hastanenin acilinde calisan bir doktordu. 8 hafta oldugunu adetime gore soyledi ama iste benim duzensiz oldugunu soylememe ragmen bunu yapti. haftaya bakalim artik 7 haftalik olucak, kendi doktorum herseyin normal gorundugunu soyledi,sadece neler yemem gerektigini ne yememem gerektigini ve kedimle ilgili testlerden bahsetti..

bende memnun oldum komşu :) sen ne kadarlık evlisin?

2 yıl bitecek ama 5 yılda flörtlüğümüz var :)

siz?

ayrıca hiç korunmadım bir yılda ıkı kez düşük ve iki ameliyat geçirdim en ciddilerinden şu an çok şükür iyiyim :)

sizin ilk gebelik miydi?

7 ay olmasına az kaldı.3 ay sonra hamile kalmıştım ilkti canım.hayırlsı olsun artık. yeniden hamile kalırsam da sevinemiycem soru işaretlerinden

çok takılma rakamlara... eğer ultrasonda kalp atışı duyulduysa bil ki 6 hafta civarıdır 6dan önce kalp duyulmaz :) oradan yakala ayrıca eskiden böyle hafta mı sayılırmış bildiğin kaba taslak matematikle bulurlarmış üç ieri bir geri bir zarar gelmez benim geriden gelen ya da önden gidip doğuran çok arkadaşım var doktorlar bazı şeyleri illa ki standardize etmek ister pek umursama sadece sağlıklı olsun senin olsun yeter :) strese girme çok kötü etkiler ona göre zaten Rabbim can verecekse bebeğine istersen oruç tut ister taş taşı o doğacaksa doğar kafaya takma bu kadarını

7 ay olmasına az kaldı.3 ay sonra hamile kalmıştım ilkti canım.hayırlsı olsun artık. yeniden hamile kalırsam da sevinemiycem soru işaretlerinden

zaten aman sakın herkese söyleme ben saf saf gördüğüme söyledim sonra herkese hesap vermek zorunda kaldım evet biraz kursağında kalıyor insanın bi de beni düşün yine biz iyiyiyiz 5 düşük 9 düşük yapanlar var tek tavsiyem korunma akışına bırak bir de kafaya takma o zaman sorun yaşıyor insan

yok canım korunmuyorum. aynen bende öğrenir öğrenmez herkes duydu sonra ona açıkla buna açıkla. bu kez bende kalbini duyana kadar anneme bile söylemiycem.3 aydan öncede çevreme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…