• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğim üç gündür memeyle savaşıyor emmiyor ne yapabilirim üç aylık

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
canım tam açıklayarak yazmamışsın ama benim kızım da memeyi kaybediyordu ağzıda kafasını sıvazlıyoduk çenesini uyarıyorduk bir şekilde tutruyorduk vazgeçme sakın

benimkide aynı şeyi yapıyor arada üç asylık oğlum yani gerim gerim geriliyorum pes ediyorum bazen çok zor bir durumm özellikle geceleri tam doymadan geri uykuya dalıyor ve sürekli uyanıyoruz onun için emmesinde sürekli problem olmuyo ama gün içerisinde cebelleştiğim zamanlar oluyor bende biberona sağıp vermek zorunda kalıyorum mecburiyetten

hayatım her emziren anne 3. ayda yaşıyor. geçici bir durum, panik olma.. kendine güven bebeğini aynı sıklıkta emzirmeye çalış. ben kucağımda emziremiyordum o dönem reddediyordu. onu yatağa yatırdım yanına uzanarak emzirdim kimi zaman o da olmadı ayakta emzirdim. biraz emdi bıraktı. az sonra yine denedim. yani doyduğunua emin oluncaya kadar emzirme yolları denedim ama zorlamadım, hep pozisyon meme değiştirerek yaptım. şu anda 6 aylık olacak bebeğim. bu dönem yaklaşık 20 gün sürüyor. sonrasında emzirmeye devam edersen herşey yoluna giriyor merak etme..

canım benimde 3 ay 11 günlük bebeğim var.aynı sorunu yaklaşık bir haftadır yaşıyorum zaten doğduğundan beri iştahlı bi bebek olmadı hiç aylık genel olarak 600gr aldı.bende az olsun anne sütüyle olsun diyenlerdenim.bazen çok abartıyo emmeme işini ama pes etmiyorum yanımda biri varsa dikkatini dağıtmaya çalışıyorum onu dinlerken bazen tutuyo memeyi.birde uykuya dalarken veriyorum genellikle işe yarıyo ama emmek istemezse uykudanda uyanmış oluyo sonrası daha da zor ama bi ümit emerse diye genellikle deniyorum.geçici bi süre olduğunu diyorlar inş. öyledir.biraz sabır diyorum.inş kısa zamanda düzelir bebeklerimiz.

bizde 3 haftadır aynı sorunu yaşıyoruz.benimki bir emiyor bir bırakıyor.ağlıyor,eliyle sanki göğsümü yumrukluyor.sağ göğsümü vermekte bayağ zorlanıyorum.kimi zaman yatarak kimi zaman ayakta.ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.acaba sütüm mü yetmiyor?sıktığımda yalnızca bir delikten süt fışkırıyor.sizce normal mi?bebeğim 3 ay 10 günlük.

Kızlar benim oğlum 14 aylık şuan.4,5-5 aylıkken başladı memeyi istememeye 6 aya kadar dayatabildik.Sonra emmedi.5 aylıkken işe başladım.Ama şütüm boldu sağıp bırakıyodum.Ne yaptıysam emdiremedim.Hep içimdedir.Ne yapın yapın bıraktırmayın.Bide sağıpta süt veriyoruz ya.Sağıpta verdiğin zaman sütü sanki anneden ,memeden uzaklaşıyo gibi.Benim oğlum çok severdi memeyi.Emmese bile beni koklar yatardı koynumda.Ama malesef bıraktı. Dayatın bebeklerinizi.ınş.bırakmazlar.

Back