bebeğim tüm gün memede kalmak istiyor ..

ECEESRA

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
10
0
16
Zonguldak
merhaba arkadağlar tam 31 günlük bir oğlum var.benim problemim oğlum sürekli memede kalmak istiyor.emerkende çok güçlü çekemiyor sanırım.sütümde var.sağınca 1 memeden 70-80 cc süt çıkıyor.hele geceleri hiç emmiyo uykudan ağzında öle duruyor.geceleri sağıp vermeye başladım.biberonla içince 3 saat felan uyuyo.artık gündüzleride 1-2 kez biberonla vermeye başladım sağarak.çünkü hiç bi iş yapmadan paso emziriyorum.uyuyo sürekli emerken yatırıyorum basıyo yaygarayı.napıcamı bilmiyorum.sağmakla uğraşmak istemiyorum.15 dak emip uyuyacağı günler nezaman acaba :)daha minik dedim.çenesi güçlenene kadar sağıp biberonla veriyim dedim ama bölede güçlü çekmeyi öğrenmesi zor gibi geldi bana.napimm bana bi akıl verin nolur.

öncelikle bebegin hayırlı olsun...benim bebegim erken doğdu 1900 kg dı 5 gün kuvez kaldı ve sarılık olmuştu dr hiç bi şekilde bebeği aç bırakma gerekirse sağarak ver dedi..eve geldik uykudan uyanamıyor bir türlü emziremedim en fazla 1-2 dk emiyo sonra uykuya dalıyordu bende mecburen sağarak verdim bu 15 gün sürdü nerdeyse sonra hep emmek istedi ama emdiği yine 2-3 dk sonra yine uyuya kalıyordu ve ben yine mecburen sağarak verdim ve bu böyle gitti 3 aylık oldugunda artık memeyi istemez olldu şimdi 10 gündür beni hiç emmiyo memeyi görünce basıyo çığlığı ve ben çok pişmanın o deli gibi meme istemesin özledim tekrardan emzirmek istiyorum hemde çok ama çığlık çığlıga ağlıyo...
asla sağıp verme arkadaşım bırak 24 saat emsin seni benim yaptığım hatayı yapma şimdi çok ama çok pişmanın
biberonlada olsa anne sütü aldığı için teselli ediyorum kendimi biraz...

merhaba arkadağlar tam 31 günlük bir oğlum var.benim problemim oğlum sürekli memede kalmak istiyor.emerkende çok güçlü çekemiyor sanırım.sütümde var.sağınca 1 memeden 70-80 cc süt çıkıyor.hele geceleri hiç emmiyo uykudan ağzında öle duruyor.geceleri sağıp vermeye başladım.biberonla içince 3 saat felan uyuyo.artık gündüzleride 1-2 kez biberonla vermeye başladım sağarak.çünkü hiç bi iş yapmadan paso emziriyorum.uyuyo sürekli emerken yatırıyorum basıyo yaygarayı.napıcamı bilmiyorum.sağmakla uğraşmak istemiyorum.15 dak emip uyuyacağı günler nezaman acaba :)daha minik dedim.çenesi güçlenene kadar sağıp biberonla veriyim dedim ama bölede güçlü çekmeyi öğrenmesi zor gibi geldi bana.napimm bana bi akıl verin nolur.

Öncelikle bebegını ALLAH sıze bagıslasın.Bende yakında anne olucam nasıpse:emir_bebek::emir_bebek: yazdıkların benı nasıl heyecanlandırdı anlatamam bebegın annesınden 1 an bıle kopmak ıstemıyor demekkı:34:anne karnında sıze bagımlı yasadı ve ayrı kalmaya dayanamıyo:16:sureklı annesının kollarında olmak istiyor bunları dusunmek bıle benı mutluluktan cıldırtıyor resmen:16:ANNELİK kadar guzel bır sey daha varmı su dunyada...

benımkıde memede uyuyor ve memeyı cekınce yada kendı dalıp memeyı bırakınca hemen uynaıyor bende yalancı meme verıyorum o arada. yalancı meme dusene kadar guzelce uyuyor bır sure sonrada duzene gırdı sız denedınız mı yalancı memeyı

cnm yaa yazdıklarını okuyunca ilk zamanlarım aklıma geldi...
ben 1 hafta sabaha kadar meme ağzından hiç çıkmadan emzirdim sonra ise memeden başka yerde uyumamaya başlayınca akşamları özellikle uyku düzeni erkenden oluşsun diye 8 de yatak odasına loş ışıkta bir kapanırdım saat 2 3 e kadar emzirdiğim oldu bazende gündüzleri sık sık emmek istedi
ama varya herpsi geçiyor şimdi saat 9 da uyuyo direkt emme olayı azalmaya başladı istiyorum ki gündüz yine eskisi gibi olsa şimdi hiç oturamıyorum bile birde ek gıdaya başladık
o yüzden bence bırak emsin hem o hem sen tadını çıkar:))

teşekkürler kızlar cevaplarınız için.Baya düzene girdi şimdi enazından 2saat ara vermeye başladık.bide sağmayı tamamen bıraktım artık hepemziriyorum.çk şükür .ama şimdide laktoz intöleransı çıktı piyasaya.ıkınmaları buna bağlıymış.onuda bi atlatırsak.Allah başka dertler vermesin.Buna şükür.

benımkıde memede uyuyor ve memeyı cekınce yada kendı dalıp memeyı bırakınca hemen uynaıyor bende yalancı meme verıyorum o arada. yalancı meme dusene kadar guzelce uyuyor bır sure sonrada duzene gırdı sız denedınız mı yalancı memeyı

Denedim canım hatta sürekli deniyorum.Bir sürü aldım birinibeğendi biraz ama emmiyo pek.tutuyorum ağzında anca.ısrarcıyım alıştırıcam inş :)

Back