Bebeğim tok olsa bile,sürekli emmek istiyor..Bu durum normal mi?

gcinar83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
49
1
36
Samsun
arkadaşlar 25 gün önce doğum yaptım..oğlum hiç durmadan emmek istiyoo uyanık olduğu her an emmek istiyo karnı doyuyo süt ağzından akıyo ama uyanıksa meme hep ağzında olsun istiyo hiç durmuyo..yalancı meme başladım ama onuda sinirlene sinirlene emiyo sonra atıyo zaten..evden 10 dakikalığına bile ayrılmam imkansız,çok zor bi durum bunu yaşayan bana önerisi olan varmı ,bide çişi genelde üstüne geçiyo iki bez markası değiştirdik hala aynı acaba bizmi beceremiyoruz bağlamayı benzer şeyler yaşayan varsa lütfen cvp yazsın

Gaz problemi olabilir arkadasim bebisinin benim de oglum cok gazli bir bebekti ve surekli emmek ve mememde olmak isterdi sanirim boyle kendini daha guvende hissediyo. Senin kokun ona guven veriyordur.Sonucta sicacik ve guvenli bir ortam olan karnindan cikti ve simdi herseyle tek basina bas etmek zorunda ve tek dayanagi sensin biraz sabir canim. Doktoruna danistin mi ne onerdi?

doktorum emmek istediği sürece emzir dedi,ama oğlum göbeklendi şimdiden:)peki senin oğlun ne zaman düzene girdi bu konuda,ben ne zamana kadar sürecek budurum onu merak ediyorum çünkü 10 dakikalığına bile dışarı çıkamıyorum..ilgilendiğin için çok saol canım

bebeğini her istediğinde emzirmelisin canım.gece bil 2 saatte bir mutlaka emzirmelisin.dr.um söylemişti.saat kurup kalkardım.gazını çıkardığından emin ol.ogaz rahatsız debilir.sütün yetiyormu?dr.kontrolüne götürürsen dr.da bilgi verir.kilosunda sütütnün yetip yetmediği anlaşılır.yalancı emzik verirsen gaz yapabilr hava emdiği için.rahatsız eder buda.hem sık sık emzirirsen sütün de azalmaz.biraz sabır bu dönemlerde geçecek.kolay gelsin.

Canim benim doktorum 100 gun sonra hersey yoluna girecek demisti gercekten de oyle oldu 3 ayin sonunda hersey yoluna girmeye baslamisti ama belki seninki benim kadar surmez cunku biz ciddi gaz sikintisi yasadik ama sonucta hepsi bitiyo arkadasim simdi de kati gidalara gectik onunla ilgili sikintilar yasaniyo ama sakin canini SIKMA.bUNLAR GUZEL SEYLER .hERSEYDEN ONCE BEBEGININ EMMESI COK COK GUZEL BIR DUYGU .Aksi daha uzucu olabiliyo canim.Anlayacagin her donemin kendine gore heyecanlari var ALLAH hepimizin yavrusunu korusun.Iyi bak kendine sen de ve uzme canini sakin.Sutun etkilenmesin arkadasim.

bebeklerin kendini dışarda güvende hissettiği tek yer annesini emmdiği saatle.şuan çeyreye alışmaya çalışıyor.aslında en sağlıklı emzirme 2 saatte bir çunku gaz sıkıntısı yaşıyor bebişler.hazmedene kadar yenısı eklenıyor onu hazmedene kadar yenisi yani sıkıntıyı bebekler yaşıyor.emmek istiyorsa yapabileceğin tek şey biraz süreyi uzatmaya çalışıp oyalamak yoksa emmek isteyen bebeği engelleyemiyorsun asla:)

seninle olmak istiyor bence... sürekli kucağına al, oda içinde hafifçe sırtını sıvazlaya sıvazlaya ona hoş birşeyler mırıldana mırıldana gez..... unutma seninle bir bütün hissediyor kendini... yani sen onun kolu bacağı gibisin.... streslendiğinde senin gerilimine hemen algılayacak oda huzursuz olacak...streslenmemeye sakince bol bol kucaklayarak tur at evin içinde... bol şans..........

arkadaşlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için..umarım yoluna girer herşey ben biraz strese giriyorum buda etkiliyo sanırım..sanki büyük bi insan gibi düzenli olsun istiyorum herşey,saçmalık işte benimki...kilo alıyo daha bugün gittik doktora bir ayda 1.5 kilo almış gelişimi çok iyi dedi doktor buda bana moral verdi bana ,napıyım sabahlara kadar emziririm minik kuzumu..çoooook teşekkürler fikirleriniz önerileriniz gerçekten çok rahatlattı beni

aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum sütüm çok şükürki ii geliyo bebeğimde maşallah ii kilosu falan yetiyor yani sütüm ama uyanıkken sürekli emmek istiyo meme hiç çıkmayacak ağzından eşimde gece gündüz çalışıyo yanlız oluyorum tuvalete bile zor gidiyorum koşa koşa...birde emziğide almıyo minicik bebek öğürüyor yaa almamak için emziği 42günlük oldu hala alıştıramadım emziğe birde öyle kucağa alıştıkii hiçbir işimi yapamıyorum hep kucağımda olacak sürekli emecek kucağımda uyuyacak beşiği falan boşa almışız yatmıyo çocuk beşikte yaa nasıl unutur bu kucağı bilmem kaç ay sürer acaba

slm canim benimde bir oglum var ve 7 aylik.sezeryanla dogum yaptim.bebegim inanmazsin her saat basi emmek istedi.ben emzirdim.daha sonra anladimki gaz sorunu var.tabi bunu anlamamiz aylar aldi.ne ev isi yapabildim dogru dürüst nede disari cikabildim.bu arada bu sekilde ogluum kucagada alisti.sana bir ilac tavsiye edicem.dogal bir ilac katki maddesi yok icinde adi sab simplex ben bunu verdikten sonra gaz problemini yendim.bebek zaten 6ci ayina girincede gaz sorunu falan kalmiyor.benim oglum ne bir emzik aldi nede biberon.sadece anne sütüyle beslendi. bu ay 7 aylik oldu.daha dün corbalara yogurtlara basladik.birde sütünü sagmayida dene arada.ama sen icirme sütü babasi yada aileden baska birisi versin.cünkü sen vermeye kalktiginda sende sütün kokusunu alir ve icmez bebek.bunu bana ebe söylemisti.güle güle büyüt bebegini:79::79:

birsey daha söyliycem unuttum.daha sonra oglum 2 saatte bir emmeye basladi.ondan sonra 4 satta bir.simdi sabaha kadar uyuyor anne sütü beslenmesine ragmen yasitlarina göre boyu uzun ve kilosuda iyi yani senin bebeginde bence böyle olcak canim.annesütünden direk yemeklere basliycan gibime geliyor.ama bu en iyi inana bana.kib.bye:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…