Bebeğim tatilde ne giysin ?

gulferr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
143
76
30
Arkadaşlar bebeğim 10 aylık 1 hafta tatile gideceğiz ama bebegim denizde ne giymeli bilmiyorum. ben bikini giydiriyim tatlış tatlış gezsin diyorum ama 10 aylık bebek için bikini mayo satan yerler varmı bilmiyorum. bide denize girerken normal bez kullanılmıyormuş sanırım nasıl bez almam lazım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı lursa çok sevinirim ..

Deniz için özel bezler var diye biliyorum ben ama ne kadar doğru bilemicem, bebeğim yok henüz :)

canim normal bez markalarin havuz ve deniz icin olan bezleri oluyor. mesela huggies little swimmers. Bebek magzalarinda veya buyuk supermarketlerin bez reyonunda bulabilirsin. ayrica bebegine bikini bulabilirsin cok kucuk degil. Benim kizimin var 2 tane ama enfeksiyon riski goze alamadigim icin yinede kizimi sokmamistim denize. Karadenize gitmistik biz tatile.

Ayrica mayo yerine bikini veya sadece alt giydirmeni oneririm. Bebebegin uzerinde islak mayoyla usutebilir cunku. Tabi gunesten korunmasi gerekiyor. ayrica dalgic kiyafetine benziyen ultra violet korumali mayolarda var. Ama ben yinede bebeginin devamli golgede oynamasini tavsiye ederim cunku cok cabuk cildi yanar ve gunes carpabilir ve tatilin zehir olabilir.

iyi tatiller

teşekkür ederim dediklerini dikkate alacağim. Zaten bende suda çok tutma taraftarı deilim günde yarım saat oda güneşin tepede olmadığı zamanlarda yeterlı olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…