• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğim tanımadığı kişilerde ağlıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
bebeğim bi yabancı kucağına aldğında hemen büküyor dudaklarını ağlamaya başlıyor korkuyor özellikle erkeklerde
neden acaba.

canım belli bir aydan sonra anne-baba ve diğerleri diye ayrım yapmaya baslyor. tavsiyem sık sık dısarı cıkar. tanıdıklara falan götür.

Benim oğlum 3.ayda yabancıları ayırt etmeye başlamıştı.Şimdi 14 aylık hala yabancılara gitmez hemen büker dudaklarını :))) Doktorumuz kesinlikle zorlamayın gitmesi için dedi.Zaten önemli de değil bence gitmezse gitmesin ben hiç dert etmiyorum.

bebeğim bi yabancı kucağına aldğında hemen büküyor dudaklarını ağlamaya başlıyor korkuyor özellikle erkeklerde
neden acaba.

bizimkide ben hariç bütün kadınlara yapıyor,akraba fakan hiç farketmez :1: gitmesin canım yabancıların kucağına zaten nolucak

şimdiye kadarkalabalık içine girmediyse -benim bebeğim gibi- ondan olabilir zamanla alışırlar sanırım ama bir yöndende arkadasların dediği gibi herkesin kucagına atlamasından iyidir:)

Back