Bebek Beslenmesi bebeğim tam bir gurme yemek yediremiyorum...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

dilberdeva

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
6
0
6
İzmir
merhaba arkadaşlar.bebeğim 7.ayına girdi fakat nasıl besleyeceğim konusunda kafam çok karışık.kahvaltı,öğlen,ikin,akşam yemekleri v.s beslenmesiyle ilgili herşey kafamda soru işareti olmuş durumda.ne vermeliyim neler sakıncalıdır çorba ve kahvaltı tarifleri ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.bebeğim tam bir gurme beğenmediği bir lezzet olunca ağzını kitliyo ve oyunla dahi açamıyorum.

sabah kahvaltısınta pekmez ceviz içi peynir biskivi az bişey ıhlamur çayı bunları bilendırdan çek yedir güzl oluyo

merhaba arkadaşlar.bebeğim 7.ayına girdi fakat nasıl besleyeceğim konusunda kafam çok karışık.kahvaltı,öğlen,ikin,akşam yemekleri v.s beslenmesiyle ilgili herşey kafamda soru işareti olmuş durumda.ne vermeliyim neler sakıncalıdır çorba ve kahvaltı tarifleri ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.bebeğim tam bir gurme beğenmediği bir lezzet olunca ağzını kitliyo ve oyunla dahi açamıyorum.

Benim oğlum de 7. ayına girmek üzere. Ben ise böyle yapıyorum, doktorumuz buna katılıyormuş. Kahvaltı - yoğurt ve yumurta sarısı (ya da ceviz ya da peynir), öğlen - sebze çorbası, sonra meyve püresi, akşam - muhallebi (ya da tahıllı bebek maması)

Kahvaltıda biçok yöntemi denedim zorlaya zorlaya azcık yemeye başladı.yemek olarakda tarhanadan başka birşeye ağzını açmıyo.muhallebi konusunda tariflriniz varmı arkadaşlar

Kahvaltıda biçok yöntemi denedim zorlaya zorlaya azcık yemeye başladı.yemek olarakda tarhanadan başka birşeye ağzını açmıyo.muhallebi konusunda tariflriniz varmı arkadaşlar

Muhallebi doktorumuza göre böyle yapılır - 100 ml süt ve 1 tatlı kaşığı pirinç unu. İnek sütü bir yaşına kadar önerilmez o yüzden devam sütü tercih edilir. Ben ise hazır kaşık maması veriyorum - bence bebek için bu daha iyi ve tadı da güzel. Bebeğim Aptamil'i iştahla yiyor.

Back