Bebegim sütü yutmuyor

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.804
333
Ankara
Kizlar merhaba 2 gundur emzirdigimde(her emzirdigimde degil) bebegimi uyandirmak cook güc hale geldi sicaktan diye dusunuyorum bugun klimayi actik. Emziriyorum agzinda sutu biriktiriyor ve bi anda bosaltiyor. Tam uyanmadigi icin midir baska bir sebebi var midir? Doymazsa biberonla sut veriyorum avent in natural anne gogus ucuna en yakin biberonu ile meme reddi dedikleri bu degildir dimi

Meme reddi bu degil o zaman hic gogsunu almaz. Uyandir mutlaka sarilik olur doymazsa. Uyanamadigi icin agzinda birikiyo ve cikiyo.

Meme reddi bu degil o zaman hic gogsunu almaz. Uyandir mutlaka sarilik olur doymazsa. Uyanamadigi icin agzinda birikiyo ve cikiyo.

Gece boyu uyandiramadik en son hemsirelerin denedigi topuga vurmayi bile denedik ona bile uyanmadi. Sicaktan oldu sanirim. Klimanin faydasi olur insallah

Gece boyu uyandiramadik en son hemsirelerin denedigi topuga vurmayi bile denedik ona bile uyanmadi. Sicaktan oldu sanirim. Klimanin faydasi olur insallah
Yanlis hatirlamiyosam senin benegin sarilik olup atlatmisti. Yeniden yakalanmis olmasin. Gozunun beyazina baktin mi. Benim oglan da sarilik oldugunda naparsak yapalim uyanmazdi. Onun disinda elini islat yuzunu sil biraz iyi gelir

Yanlis hatirlamiyosam senin benegin sarilik olup atlatmisti. Yeniden yakalanmis olmasin. Gozunun beyazina baktin mi. Benim oglan da sarilik oldugunda naparsak yapalim uyanmazdi. Onun disinda elini islat yuzunu sil biraz iyi gelir
Evet canim sarilik atlattik takip.ediyoruz simdilik bir sey yok

halen aynı durum varsa enfeksiyonu olabilir. özellikle İdrar yolu enfeksiyonunda bu tarz durumlar olabiliyor. kac aylık oldugunu bilmiyorum ama inek sutu protein alerjisi de akılda bulundurulmalı. ama ılk önce beslenme azalması denilince enfeksiyonun tanılardan çıkarılması muayene ve laboratuvar testleri ıle kanıtlanması gerekir. devam eden bir durum varsa doktora gıtmenızı onerırım.

Doktora gittik canim sıcaktanmış klimalari falan açtık çocuk kendine geldi bi de fazla sarıp sarmalamisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…