bebeğim sürünerek emeklemeye başladı

melikem

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2007
73
6
623
44
bebeğim sürünerek emeklemeye başladı :tomato:bir dakika yerinde duramıyor sizler bu durumdaki bebişlerizi nasıl zaptedebildiniz ya da zaptedebildiniz mi?

ne kadarlık canım bebeğin biizmki daha küçük henüz emeklemeye geçmedi..geçince halimiz harapp peşinden hiç ayrılmayacağız artık kolay gelsin sanada işin şimdilik zorr..

gözünüz aydın darısı yürümesine inş.benim oğlumda daha küçük çok var emeklemesine

valla benim oğlan her konuda hızlı üç aylıkken dişini çıkardı şimdi aylık emeklemeye hazırlanıyor darısı sizlere ama çok zor bir saniye dahi yanından ayrılamıyorum

gözünaydınmı desem, kolay gelsinmi desem bilemedim.
bebeklerin emeklemesi çok güzel bişey ama bi o kadarda riskli.
yerlerde özellikle halılarda gözle görülmeyen akarlar var. bu akarlarda insan derisinin döküntüleriyle besleniyormuş. bebişlerimizde yerlere değicek sonra ağızlarına ellerini götürecek
umarım az emekler ama bu durumun önlemini almak lazım. mesela onu yere bırakacağınızda yere temiz bir çarşaf serebilirsiniz. yada bir oyun parkı alabilirsiniz. bu daha iyi olur çünkü siz iş yaparkende içinde kalabilir . tehlikeside olmaz.

maşallah bebişine aynı durum arkadaşımın başına geldi bildiğin komando sürünüşü ile süründü kızı, sonra 2 haftada emekledi benim bebişim 1 yaşına giriyor bu ay fakat henüz emeklemeye başladı sürekli sıralıyor pek yerlerde gezinmeyi sevmiyor

ooooooooooo super hızlı be capkın olucakk bu delıkanlıı maşallahhh bızımkıde cırpınıyor yakındırr

kızlar benimkiler ikiz.7 ayı bitirdiler biri dönebiliyor dieri dönemiyor hiç.dönmesi gerekmez miydi bu cocuk niye tembellik yapıyor acaba

benim oğlum hala emeklemiyor hatta çabalamıyor bile rahatına pek düşkün benimki ööle göbeğinin üstünde durmayı pek sevmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…