Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bebeğim sürünerek emeklemeye başladı :tomato:bir dakika yerinde duramıyor sizler bu durumdaki bebişlerizi nasıl zaptedebildiniz ya da zaptedebildiniz mi?
ne kadarlık canım bebeğin biizmki daha küçük henüz emeklemeye geçmedi..geçince halimiz harapp peşinden hiç ayrılmayacağız artık kolay gelsin sanada işin şimdilik zorr..
valla benim oğlan her konuda hızlı üç aylıkken dişini çıkardı şimdi aylık emeklemeye hazırlanıyor darısı sizlere ama çok zor bir saniye dahi yanından ayrılamıyorum
gözünaydınmı desem, kolay gelsinmi desem bilemedim. bebeklerin emeklemesi çok güzel bişey ama bi o kadarda riskli. yerlerde özellikle halılarda gözle görülmeyen akarlar var. bu akarlarda insan derisinin döküntüleriyle besleniyormuş. bebişlerimizde yerlere değicek sonra ağızlarına ellerini götürecek umarım az emekler ama bu durumun önlemini almak lazım. mesela onu yere bırakacağınızda yere temiz bir çarşaf serebilirsiniz. yada bir oyun parkı alabilirsiniz. bu daha iyi olur çünkü siz iş yaparkende içinde kalabilir . tehlikeside olmaz.
maşallah bebişine aynı durum arkadaşımın başına geldi bildiğin komando sürünüşü ile süründü kızı, sonra 2 haftada emekledi benim bebişim 1 yaşına giriyor bu ay fakat henüz emeklemeye başladı sürekli sıralıyor pek yerlerde gezinmeyi sevmiyor