- 11 Aralık 2017
- 328
- 187
- 103
- 36
- Konu Sahibi redpinkyellow
-
Sağolun. Amin inşallah.. Napsam bilemedim. Sürekli pişik oluyor beklesem süre geçecek. Bende yıprandım stresi geriyor olsun bitsin istiyorum.ALLAHIM sağlıklar versin yavruunuza
Vala son nuhun profesöründen sonra ne doktora ne öğretmene ne diğerlerine inancım kalmadıdoktorlar a mecbur inancaz napalım
anne sütü alıyor oğlum bende yediklerime dikkat edyiorm. ek gıda verirkende dikkat ediyorm. pişik kremi sürüyorum geçiyor tekrar oluyorAbimin eşi çay ile siliyor pisigi getiriyormuş ben 22 aylık kızıma travazol kullanıyorum doktor tavsiyesi ile ek gıdada domates ve patlıcan da pişik yapıyordu kızım da mama veriyorsanız eğer bağırsakları hazmedemiyor olabilir 5 farklı mama denedik evol... isimli mama ancak kızıma iyi geldi diğerleri kakasını kına rengi oluyor du ama o mama bağırsakları da duzenledi
Günde iki kere sabah akşam sürün devam edin 3 4 gün çayı da deneyin ise yaradığını söylüyor gelinimizanne sütü alıyor oğlum bende yediklerime dikkat edyiorm. ek gıda verirkende dikkat ediyorm. pişik kremi sürüyorum geçiyor tekrar oluyor
tamam onu da deneyeyim sağolun.Günde iki kere sabah akşam sürün devam edin 3 4 gün çayı da deneyin ise yaradığını söylüyor gelinimiz
sağolun. diş dönemi sanırımDiş çıkardığı için mi ishale dönük dışkılıyor ki? Diş döneminde oluyor bazı çocuklarda böyle.
Pişik için bepantholün bebekler için olanı gayet güzel sonuç veriyor, ıslak mendil kullanmamaya çalışın bu dönem ya da ıslak mendili normal suda yıkayıp kullanın, bir de kuru silin ve kremleyin. Pişik daha çabuk geçiyor bu şekilde.
Geçmiş olsun.
tamam dikkat etcemCocugun altina islak mendil kullanmayin. Pamuklu alt silme bezleri var tek kullanimlik suyla islatip silin, altini kurulayin oyle bezleyin. Suan pisikse poposunu yikayip kurulayip zeytin yagi surun aksamdan oyle bezleyip yatirin. Gecmesse ertesi gin yine uygulayin iki gune birsryi kalmaz. Ama lutfen cocuklarin altina islak mendil kullanmayin ..
sağolun. sudokrem hiç kullanmadım ama çok duydum bugün alayım bariKullandındınız mı bilmiyorum ama sudocrem pişik konusunda çok tavsiye edilen bi krem.. İlk kullanımda bile etki ediyor.
Çok geçmiş olsun. Umarım ameliyatı sorunsuz geçer.
Yedigi seylerde allerji yapiyor olabilir .Benim kizim ,muz , ceviz ,portakal suyu gibi besinleri tuketince pisik oluyor.Bir de sudo krem var eczanelerde deneyin ben cok memnunum.Altinida yikayin , kurulayin .Gecmis olsuntamam dikkat etcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?