- 11 Aralık 2017
- 328
- 187
- 103
- 36
- Konu Sahibi redpinkyellow
Oğlum ameliyat olcak. Pipi deliği aşağı tarafta olması gereken yerden 1 cm aşağıda şu an 14 aylık. 18 aya kadar yapılması gerekiyormuş. Bu günlerde maddi durumuz yetersiz sıkıntılı bir dönemdeyiz o yüzden ameliyatı devlet hastanesinde yaptırcağız. Kaç gün tetkikleri evraklarıyla uğraştım, hastane kalabalık olunca o kuyrukta bu kuyrukta bekle derken evraklar günlerimi aldı. Tam ameliyat günü geldi oğlumun makat kısmını kızarık gördüm pişiği var kakası farklı kokuyordu. Doktora söyledim bu durumda mikrop kapar ameliyat olursa dedi iyileşince gel dedi. üstünden 10 gün geçti. Oğlum sürekli pişik oluyor bu ara kakası belli aralıklarla sıvımsı geliyor bir gün öyle gelip ikinci gün normale dönüyor. Çocuk hastalıkları uzmanına götürdüm ameliyat olabilir problem olmaz diyor ama enfeksiyon kapabilirmiş dedim o zaman geçmesini bekle diyor. belli aralıklarla yine kakası sıvı geliyor Düzelmiş gibiydi çocuk cerrahını aradım oğlumu ameliyata getireyim mi diye salı getir muayene edip çarşamba yaparız demişti ama oğlum dün gece den beri sürekli gazlı bağırsakları gaz yapıyor günde 3-4 kez yapıyor eskiden günde 1 kez anca yapardı. Yedikleri de gaz yapıcı yiyecekler değil. pişik yapıcı şeylerden de uzak tutuyorum. 1 ay dolmadan evraklar güncelliğini yitirmeden yaptırmak isityorum Yoksa tekrar hazırlamam gerekcek. 15 aylık olmak üzere oğlum 18 aya kadar yapılırsa iyiymiş. Doktorlar git gelirsin diyor hiç ilgilenmiyor derdimi dinlemiyor. Şu an pişiği geçti ama tekrar olursa ameliyat sonrası bunun garantisi yok Kafam karmakarışık