Bebek Beslenmesi bebeğim sürekli öksürüyor..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

buklenaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
228
51
98
İstanbul
merhaba çoktandır takip ettiğim sitenize ilkkez üye oluyorum çok kişinin yorumlarını okuyarak çok şey öğrendim üye olmak istedim 2 buçuk aylık bebeğim var sürekli öksürüyor.. çok şükür ciğerlerinde bişi çıkmadı ama balgam atmada zorlanıyor ne yapıcagımı bilemiyorum :(

Bol su ve göğüsünü sıcak tutmalısın çünkü doktorun ilaç vereceğini sanmıyorum.

merhhaba canım havluyu ütüyle ısıtıp bebeğinin göğsünde iki üç dk beklet bunu iki üç kez tekrarla.bebeğinin bulunduğu oda çok sıcak olmasın odada nem olması lazım buhar makinesiyle bunu sağlayabilirsin bebeğin anne sütü alıyorsa bol bol emzirmeni öneririm canım bir de tekrar doktora danış derim umarım yardımcı olabilmişimdir geçmiş olsn

çok teşkkr ederm cvplarınz için dr gittik antbiytk verdi geçmedi ilerleynce bi kaç ilaç verdi iğne verdi çok üzülüyorum daha 2buçuk aylık ilaçsız atlatamazmıyız dedim zatüre veya boranşite çevirebilir dedi çaresiz kullanıyorum ama halada boğaznda hırıltı var evet buhar aklıma geldi bir süredir buhar yapıyorum oda sıcaklığına dikkt ediyorum anne sütü sadece ama geçmiyor :(

canım benim bebeğim şu an 7,5 aylık 6 aylıkken çok öksürüyordu bi ara.balgamını çıkaramıyordu.doktor bize balgamını rahat çıkarabilmesi için bir şurup vermişti o çok iyi geldi bize ama senin bebeğin daha çok küçük ilaç vereceklerini sanmıyorum

canım benim bebeğim şu an 7,5 aylık 6 aylıkken çok öksürüyordu bi ara.balgamını çıkaramıyordu.doktor bize balgamını rahat çıkarabilmesi için bir şurup vermişti o çok iyi geldi bize ama senin bebeğin daha çok küçük ilaç vereceklerini sanmıyorum

çok üzgünüm verdiler ilaç hemde kaçkere değiştirildi bu olmadı diye ntibiyotiğe geçtik

canım keşke ilaçlara mecbur kalmasak ama geçmeyince mutlaka veriyorz bizim kullandığımız şurubu doktora sorabilirsin istersen ama ilaç ismi verilebiliyor mu bilmiyorum ki

Back