• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim sürekli kulak enfeksiyonu geçiriyor lütfen yardım

azrambenim

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
82
7
6
Antalya
arkadaşlar merhaba nerden başlicamı bilemiyorum 5.bucuk aylık oldu bebeğim şuan 4 aylıkken kulak enfeksiyonu geçirmeye başladı kullanmadığı antibiyotik kalmadı antibiyotik kullanırken iyi ama bitince tekrar kulak enfeksiyonu geçiriyor yani orta kulak iltihabı doktor da sanki bişey anlamıyormuş gibi başka doktorada götürmedim sürekli huzursuz başka doktora götürücez işte bu hafta içinde ama sizdende bilgi almak istedim yani böyle bi durum yaşayan varmı varsa bana biraz bilgi verin ne olur korkuyorum çünki bebeğim antibiyotik kullanmaktan harab oldu lütfen yardım edin arkadaşlar

allah acil sifa versin canim. yavrularimizi bizlere bagislasin. benim oglumuda bebekken dr ye goturdugumde orta kulak iltahabi diye antibiyotik verdi uc kere oldu ve ben kbb ciye goturunce sivilce oldugunu anladik. belki sizin sikintinizda boyle biseydir

Canim yegenimdede ayni problem.vardi bence kbb a gotur cnm
Tedavisi cihazlari tedavi icin daha yeterli

Son düzenleme:
Canim ayni durum benim3yasindaki kizimdada var ve bize kulaga tup takmamiz gerek dedi.narkozla uyutup yapiyorlarmis.ben de cok korkuyorum

Canım ben annemden biliyorum. kız kardeşimde bu sorunu annemde yaşamiş. sebebini bayağı araştırmişlar hiç birşey bulamamışlar gel zaman git zaman hastanede hemşire fark etmiş çok ağladığı için ağladığında kulağına göz yaşı kaçıyormuş sürekli islak olduğu için oluyormuş. Gerçektende önlemini aldıktan sonra bir daha olmamış.

arkadaşlar merhaba nerden başlicamı bilemiyorum 5.bucuk aylık oldu bebeğim şuan 4 aylıkken kulak enfeksiyonu geçirmeye başladı kullanmadığı antibiyotik kalmadı antibiyotik kullanırken iyi ama bitince tekrar kulak enfeksiyonu geçiriyor yani orta kulak iltihabı doktor da sanki bişey anlamıyormuş gibi başka doktorada götürmedim sürekli huzursuz başka doktora götürücez işte bu hafta içinde ama sizdende bilgi almak istedim yani böyle bi durum yaşayan varmı varsa bana biraz bilgi verin ne olur korkuyorum çünki bebeğim antibiyotik kullanmaktan harab oldu lütfen yardım edin arkadaşlar
merhabalar şuan aynı durum benim oğlumda da var üç aydır kullanmadığım antibiyotik kalmadı.Oğlum harap oldu ilaç kullanmaktan... kızınız da bu hastalık nasıl geçti tam olarak anlatabilir misiniz size zahmet

Merhaba benm kızım da 9 aylık kızım bu son ayın ıcınde hergun kulaklarıyla oynayıp cekıstırıp aglıyordu ve cok huzursuzdu bıde sarı sıvı gıbı goruyordum yakınmda cocuk hastanesı yok burada saglık ocagına goturdum anbyotk verdı ılthp baslamıs dedı ıkıncı gun habıre kusmaya basladı anbytge baslaynca kasıgı gorse kusuyordu dırek ıcınce sonra bır hafta boyunca hergun atesı 38.39 arasıydı cocuk hastanesıne gıttım ıkı ayrı ıkısınde de ılthp flan olmadıgını kulak akıntısınn cok oldugunu pıslıgın bırıktıgını o yuzden kasındıgını ama temzlemek ıcn zorlamamam gerektgını ve anbytgı kullanmamamı soyledıler eve geldık bırdha antbyk vermedım temzleyebldgm kdr kenarlarından temızledım banyo ıcın kulaga su gıtmesn dye sapkalar var bebekler ıcn ondan alablrsn ıslnmaması ıcn.dişi altta ıkı tane cıkmstı 6aylkken bu hafta usttekıde patladı ve ucu cıktı suan oynamıyor klgıyla belkı de onun agrısıydı bılemıyorum.gecmıs olsn

Teşekkür ederim, geçmiş olsun size. Biz de durum vahim kulağı çok akıyor yeniden başladık tedaviye inşallah düzelir bu sefer

ayy orta kulak iltihabı 2.5 yaşında oğlum var ve 6 aydan beri çekiyoruz tüp takılacak dediler geniz eti vardı alınması için ameliyata girdi girmişken tüpü de taktılar sonra dikkatli olun su kaçmasın dediler tmm dedik yaklaşık 3-4 ay önce ameliyatımız olmuştu geçen hafta bi kalktık iltihap akıyo koştur doktora bidaha soğuk almış kulakları iltihaplanmış yine naptıysak geçmiyo iğne verdi üç gün sabah akşam iltihap kurutucu o geçirdi ama sanırım oğlum hep çekeck bu derdi:S:S:S

Benim oğlumda sürekli kulsktan rahatsız olurdu çocuk doktoru antibiyotik verir yollardı doktor değiştirdim kbb ye yönlendirdi takip edildi ve en son tüp takılmakta çare bulundu çok kolay bi operasyon minnacık bişe zaten ya kendi düşüyo ya dr çekip alıyor 6 ay 1 sene sonra fln. Çok şükür rahatladık kbb ye git sende canım

Banyo yaptırırken kulağına su kaçırmamaya çalışın. Bir de gripken vs burunları tıkandığı zaman da sık olabiliyor. burun aspirasyonunu sık yapın. Burnunda deviasyon olup olmadığına baktırın. Bazı insanların burunlarının bir tarafı hep tıkalı olur. Kulaktaki enfeksiyonlar bunlardan ve birçok nedenden kaynaklanabiliyor. Kbb doktorlarına muhakkak gitmelisiniz. Doktorunuz bunları ve diğerlerini muhakkak araştırıp nedenini bulur. Sevgiler...

8+11 günlük bebeğim 1 haftadır çok huysuzdu alt iki dişi çıktığında bu kadar huysuzlanmamıştı. dedik acaba üstmü çıkıyo 2 gündür ateşi vardı duş aldırıyoduk iniyodu tekrar yükseliyodu şurup veriyodu tekrar inip çıkıyodu fitil attık yine aynı bugün hiç inmedi bugün doktora götürdük kulağı enfeksiyon olmuş ondanmış ateşte daha önce yne oldu antibiyotik kullandık geçmemiş tekrar antibiyotik verdi kullanıcam inşlh geçer bitkisel yöntemler varmı denesem

Back