- 7 Temmuz 2024
- 271
- 74
- 31
-
- Konu Sahibi kelebek0312
Benım bebısım de boyleydıAtopik olabilir uyuz değildir umarım, cidiyeye gidin bence
Havalar sogudu giydigi seyler yunlu falan mi? Alerji yapacak yada huylandiracak bir seyler mi giyiyor acaba.Merhabalar bebegim surekli elini karnına atıp kaşıyor ve bacaklarına atıp kasıyor kabarık kabarık yapıyor yine vazgecmiyor altını degisirkn daha cok yapıyor altı acıldıgı için sanırım.banyoda yine öyle çok fazla kızartıyor sürekli krem sürüyorum tırnaklarını kısaltıyor um . Kontrol ettiğimde vucudunda herhangi rahatsz edecek birşey yok bazen pipisinde kızarklıklr oluyor ve poposunda kızrklık var alerjiden dolayi başka bir cilt problemi yok onlarada sürekli pişik kremi uyguluyorum zaten daha önce nadiren yapardı son 1 haftadır arttı .daha başka neden böyle yapabiilir fikri olan var mı .gün içinde bazen Yuzunu gözünü de kaşıyo yüzünde görünürde birşey yok alerjiden diye düşünüyorum .
Kullandığın bişeye alerji olmuştur o dönemBenım bebısım de boyleydı
Atopıgı de yoktu
Gectı Sımdı
Nıye acaba oyle cevapsızca kaldı bızımde
Cildinde görünürde birşey yok kuruluk da yok o yüzden basşka bir yeri kaşınıyor da ondan mı yapıyor poposu pipisi falan 7 bucuk aylık yani neresinin kaşındıgını bilir mi acabaAtopik olabilir uyuz değildir umarım, cidiyeye gidin bence
Bilmiyorum ki Çoklu gıda alerjisine baglıyorum ama emin olamıyorum bnde ciltte görünürde birşey de yok çünkü bakalm devam ederse haftaya götürürüm bi .Kıyafetlerini yikadigin deterjan dan, yediği herhangi birseyden alerjik, çok hafif derece egzema ki deride hiç birsey gorunmez kaşıntı ve hafif kabartı göre bilirsin kullandığın şampuan ve vücut jeli den ola bilir.. Hasas ciltler için olandan veya direk ezema için olandan al onlar daha güvenilir.. aklıma gelenler bunlar çok geçmiş olsun
Pamuklu hep ama son zamanlar yünlü de giydi külotlu corap da . takip 3deyim biHavalar sogudu giydigi seyler yunlu falan mi? Alerji yapacak yada huylandiracak bir seyler mi giyiyor acaba.
Kulotlu corap asiri kasindirir bu arada. Cocukluk kabusumPamuklu hep ama son zamanlar yünlü de giydi külotlu corap da . takip 3deyim bi
Al bendende o kadar benimde öyleydiKulotlu corap asiri kasindirir bu arada. Cocukluk kabusumbeli lastikli seyler hassas ciltleri ayrica rahatsiz eder oda var.
En iyisi vallaAl bendende o kadar benimde öyleydizaten yünlü kıyafetlere alerjim var; çocuğuma da hiç giydirmedim alerjisi var mı yokmu denemedim bile