• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebegim surekli ikiniyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

demirr

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
38
2
286
Arkadaslar bebegim 8 aylik 1 aydan beri surekli ikinip kucuk kucuk kakasini cikariyor kabiz degil iki uc kez doktora gittik ayrintili ultrasona bakildi sorun yok mesaneside bos ancak sürekli ikiniyor ve her defasinda buz gibi ter dokuyor kipkirmizi oluyor bir turlu kakasini tek seferde bosaltamiyor yarim saatte bazen iki uc kez ikinip nokta gibi cikariyor anlamadigim bir ay oncesinde gunde 1 yada iki kez yapardi bu sorunu yasayan yardimci olabilecek var mi simdiden Allah razı olsun

Kakasinin kivami nasil. Benim oglum 10 aylik. İlki cok sert oluyor. Benim oglum hep oyle ne yazikki. Makatinda catlak olustu . İlacla yumusatmaya calisiyoruz . Suyu arttirdim . Kaka yaptiran besin veriyorumAlttan gaz cikariyoru belki gaz cikarmaya calisiyor,

İkininca z. Yagi ile yagliyoruz 10 aydir. Altini acmadan yapamiyor. Bazen klozete oturur gibi tutuyorum belki oyle yapar diye

Aklima sonradan geliyor canim kusura bakma ayri ayri yaziyorum yemesi nasil . Az yerse ona gore yapar

Kakasi sert degil su gibi oluyo bazen onu bile zorla yapiyo yemesi cok iyi 9200 gr suda veriyorum bir haftadir sindirim duzenleyici ikac verdi doktor oda fayda etmedi bi daha goturecegiz ne olabilir ki

Kakasi sert degil su gibi oluyo bazen onu bile zorla yapiyo yemesi cok iyi 9200 gr suda veriyorum bir haftadir sindirim duzenleyici ikac verdi doktor oda fayda etmedi bi daha goturecegiz ne olabilir ki
Sizin sikayette farkliymis. Sulu olup o sekilde yapiyor. Hep ıkinma hissi var. Belki duzelir. İkinmayi tam guzel ogrenemiyorlae. Allah sifa versin canim

Back