Cok uzun Zaman olmuş yazmışsın acaba ne teshıs konulmuştu bebeğine ???bebeğinizi çocuk gastroenterolojisi uzmanına götürün benim kızımda da aynı sorunlar var kolik olabileceği gibi laktoz intoleransından, inek sütü alerjisine, gizli reflüye birçok nedene bağlı olabilir bu sorunu. bu yüzden normal çocuk doktoru değil bir yandal uzmanına göstermekte fayda var. biz henüz beklemedeyiz bizim doktorumuz yeme davranış bozukluğu olarak söyledi bir ay sonra kontrolümüz var belki benimkinde de bu saydıklarımdan biri var ama doktor düşük ihtimal dedi.
götürdüm canım. Pek önemsemiyorlar. Diyet yapıyorum bende. Şuan rahat mı peki bebeğin? 1 ay oldu bdnde süt ürünlerini kestim ama yıne kaka gaz huysuzluk aynı..Canim ayni sorun benim bebegimdede vardi kullanmadigim gaz damlasi kalmadi simdi cok pismanim hicbirii fayda etmedi bosuna kimyasal soktum vucuduna bebegiminmeger sorunumuz sut urunleri alerjisiymis bizimde asiri bagirsak hareketleri gurultulu kaka ve mukuslu kaka oluyordu sut urunlerini kestim 1aydir bebegim biraz rahatladi 5ayina girecek keske diyorum daha onceden farkina varsaydim bi gastroentoloji bolumune gotur derim
Eskisine gore daha iyi canim sukur,cok sıkı yapman lazim diyeti ben sadece yumurta tavuk makarna patates yiyorum zeytin yiyorumGo
götürdüm canım. Pek önemsemiyorlar. Diyet yapıyorum bende. Şuan rahat mı peki bebeğin? 1 ay oldu bdnde süt ürünlerini kestim ama yıne kaka gaz huysuzluk aynı..
Sebze yemiyor Musun hiç. Ekmekte mi yemiyorsun????Eskisine gore daha iyi canim sukur,cok sıkı yapman lazim diyeti ben sadece yumurta tavuk makarna patates yiyorum zeytin yiyorum
Ayrıca Muskat diye bi bitki var. Ceviz gibi onuda bebeğine cok az bıçakla kazıyıp serce tırnağının yarısı kadar suda beklet süz içir. Gazı güzel cıkıyo asla fazla vermeSebze yemiyor Musun hiç. Ekmekte mi yemiyorsun????
Mantar yiyorum
Patates yıyorum
Pişmiş soğan
Zeytin yiyorum
Ekmek
Pirinç pilavı şehriyeli
Biber
Canim ekmek yiyorum sebze pirinc flnda arada yiyorum sebzeyle pek aram yok yasak olan seyler sut iceren butun gidalar hazir pakette olan gidalar ve dana eti ben diyet yaptigimdan beri rahatladi oglum bizim sorunumuz sut alerjisiymis meger onlari kesince 2hafta sonra oglumda gozle gorulur iyilesme olduAyrıca Muskat diye bi bitki var. Ceviz gibi onuda bebeğine cok az bıçakla kazıyıp serce tırnağının yarısı kadar suda beklet süz içir. Gazı güzel cıkıyo asla fazla verme
Bir de uyutuyor bebeği
Canım uykuya dalamama, gürültülü kaka, kulak arkası kabuklanma, mukuslu kaka, huzursuzlukArastir canim iyi bi gastrologa gotur bebegini kakasini takip et asagida yazacagim onlardan 2-3 tanesi bile olsa alerjiktir bebegin
*Gürültülü kaka
*huzursuzluk
*kulak arkasi kabuklanma
*ciltte dokuntu yada egzema kafa ici konak
*uykuya dalamama
*mukuslu kaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?