Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeğim sürekli huysuz

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

derryates

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2013
103
19
18
34
İzmir
merhaba 3,5 aylık bir oğlum var..sadece emziriyorum ancak kilosu biraz fazla doktoru sıkıntı yapmamamız gerektiğini dişş çıkarırken ideal kilosuna döneceğini söylüyor.sıkıntım zaten bu deil ..bebeğim hem çok gazlı hemde çok huysuz.hamileliğim oldukça rahattı.lohusalığımı gergin geçirdim.benden etkilendiğini söylüyorlar ancak gözlemliyorum,benim sakin olduğum rahat olduğum günlerde de sürekli gergin.hep hareket istiyor.oturmuyor yatmıyor.uykuya zor geçiyor.oğlum hiç sakinleşmicekmiş gibi geliyor bana.herkes gaz sıkıntısı bitince sakinleyeceğini söylüyor ancak ben artık buna inanamıyorum dahası sürekli benden başka kimse onunla ilgilenemiekmiş gibi geliyor şuan ücretsiz izindeyim.1,5 ay sonra işe başlıcm..ne yapacağımı bilemiyorum.1,5 ay sonra geçer mi tüm bunlar.bebek arabalarıyla gezen mutlu çiftlere artık o kadar özenir oldumki.balkonumdan sürekli onları izliyorum..tecrübelerinizi nolur esirgemeyin :) . buarada gazı için sap simplexler metsiller rezene,papatya çayları,ve tabi kendi diyetim...neler yapmadım..bu bağırsaklar ne zaman oluşuyor.ne zaman sakinleşiyor bu çocuklar.

nurse harveysı denedınızmı guzel bır gaz sakınleştırıcı ılacı ve tamamen dogal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…