Bebeğim sürekli halsiz

Ebrar72

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2022
55
18
27
Merhaba arkadaşlar ben 5 gün önce doğum yaptım ve bebeğim çok halsiz bitkin görünüyor bu durumu daha önce yaşayan var mı süt emiyor ama bitkin yorgun halsiz duruyor sürekli uyuyor çok fazla ağlamıyor dizinde bebekleriniz böylemiydi acaba şu an psikolojim zaten yerlerde bide bunu düşünmekten uyuyamıyorum hasta mı diye

Yavrunuz muhtemelen yeni dogan sariligi geciriyor. Acilen doktora goturmenizi tavsiye ederim.

Saglikla buyutun insallah.

Bebeginiz, anneliginiz hayirli olsun

Sakin olun, dogum yorgunlugu da olabilir, sarilik da olabilir. Benim bebegim hic sarilik gecirmedi ama ilk bir kac gun anlattiginiz gibiydi. Garip bir saglik sistemine sahip bir ulkede dogurdum. Hastanede giydirmemisler, soguktan da korumamislar, aldigimizda vucudu buz gibiydi, elleri, yuzu morarmisti. Yavrum muhtemelen bu yuzden bitkindi. Siz en dogru yonlendirme icin saglik ocagini arayin, durumunuzu anlatin, hemsireniz sizi yonlendirsin. Isterseniz bir öğünlük süt sağın, mama hazirlayin esinize verin, bebegi bir cocuk acile gotursun. Dikisleriniz varsa, yorgunsaniz kendinizi cok yormayin, babasi da halledebilir hastane isini. Siz iyi olun ki bebeginize verecek enerjiniz olsun

Amin Allah razı olsun Hastaneye gittik çok şükür bir şeyi yokmuş ama benim dikişlerim atılırken sopsoğuk odada yarım saat bekledi muhtemelen dediğiniz gibi her yeri morarmıştı ondan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…