kusmasi konusunda bir sey diyemeyecegim fakat 2 ayda 1500 gr almis ve bu da normal sinirlar icerisinde,sikmayin caninizi.Bir doktorun daha onerisini alin derim ben ama doktor doktor gezerken de cocuklar daha cok hasta oluyor onu da goz onunde bulundurmak lazim.saglicakla
3450 ile doğum yaptım canım.dün kontrole gittik 6740 olmuştu.son ay 1 kilonun üzerinde almış yani bebeğim dr fazlası bile var dedi.bende çok ağlayınca aç kalıyor sanıyordum.sık emziriyor musun,gece uykusu nasıl bebeğin,bol sıvı alıyor musun?
ben sürekli sıvı bişeyler içiyorum elim hiç boş kalmıyor..emzirirken bile diğer elimde bi bardak olur hep..çünkü gündüz hep uyanık ve hep meme ağzımda olsun istiyor oğlum..
sık emzirisen hala da sütün yetmezse devam sütü denersin sıkma canını..beslenmesi konusunda bişeler söylemedi mi dr?emzirmenle ilgili yada ek mama konusunda..
Eğer kusması geçmişti ve antibiyotik kullanmaya başlayınca kusmaya başladıysa doktora haber verin. Yan etki olabilir. Bir de sanki ilk doktoru daha makulmüş. Ben de mümkün olduğunca son şansa kadar antibiyotik kullanmama taraftarıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?